Bajnai Gordon kezdte a nagyotmondó versenyt. Rém gyengére sikeredett a beszéde. Olyanra, mint ő maga: színtelenre, szagtalanra, íztelenre. Valóban ő lenne a legalkalmasabb az ellenzék VEZÉRÉNEK? Következett Mesterházy Attila. Nem volt nehéz dolga a harmatgyenge Bajnai után. A pártelnök előadásáról azonban így is a puding szó jut először eszünkbe. (Nem, mint édesség.) Ezek tényleg nyerni akarnak jövőre?

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
@Sede: Probaltad mar elkepzelni, Te mit tennel az ellenzek, -mondjuk Bajnai- helyeben?
Csak azert talalod halvanynak a szemelyiseget, mert nem hazudozik Munchhausen baro meretu hazugsagokat? orban orbitalis nagyokat hazudozo, fellengzos stilusa mellett valoban sapadt lehet Bajnai. Az igazsagnak sosem kell fenyeznie magat, az mindig pofon egyszeru, es szereny... Bar, ha Neked a nagymellenyes dumak hianyoznak a vezetesbol,...?... akkor valoban ne szavazz Bajnaira, nem a Te stilusod,...Ja, egyebkent a bohocnal komolyabb szerep nincs a manezsban, de meg a kiraly trontermeben sem,... Egyedul O, az udvari bolond mondhatta ki az igazsagot a kiraly szemebe anelkul, hogy azonnal a bitofara vittek volna,... Es lehet, hogy a "bohoc" szorakoztato, de komolyabban kene venni,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@űrbán: Nem tudom megérted-e, de nem pénzért írok. Soha egy betűmért sem kaptam egy fillért sem, igaz ne is kértem és tőlem sem kért senki ilyesmit.
Az ami itt folyik egy időtöltésforma, beszélgetéshelyetesítő..és ismerkedés a világgal, mert ha nem is személyesen ismeri az ember a vele társalgót azért a többszöri vélemenycsere felér egy fényképpel.
űrbán
@Csizmás Kond: Szólj már kula feri főnöködnek hogy nagyon gyengék a válaszhazugságaitok. :)
Az agitprop. osztályon ki az az agyhalott retardált vadbarom aki ezt kitalálta?
"Az emberek nagyon sok százaléka néhány éve otthagyott munkahelyet mindent némi munkanélküli segélyért meg fekete melóért...mindent elkövettek néhány ezresért nem gondolva hogy még bajokat is szülhet a spekuláció."

Basszus ti jól fizetett fideszszolgák ennyire messze éltek a valóságtól??? Ki lenne akkora állat hogy egy munkahelyet otthagy segélyért.
Tudom nektek az ha munka ha földet meg trafikot loptok, meg hatalmas állatságokat írtok kommentekben. De mondom amit csináltok az NEM MUNKA!
Csizmás Kond
@űrbán: Látod, ilyen mikor az ember magából indul ki, azt hiszi, hogy mindenki főnöki utasításra dolgozik némi apanázsért.
...nagyon rálehetsz szorulva...
űrbán
@Csizmás Kond: Elolvasva a hozzászólásaidat két eset lehetséges.
1. agyhalott birkamenetes vagy.
2. jól fizetett fidesznyik aki védi a gazdáit, akármit mit is csinálnak.
Csizmás Kond
@űrbán: ...és az nem lehet, hogy veled van a baj ...?
szablyafűrész
@Csizmás Kond: Kizárt, hogy itt, ebben a témában mással lenne a baj, mert ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy "apád és istened" über mondásait figyelemmel kísérd - különösen azokat, melyek a következő héten már másként hangzanak, mint Bajnai válságkezelő elismerése, majd "együtt tették tönkre" - akkor mire vitatkozol ?

A gond, hogy Orbán mindig az aktuális érdekei szerint nyilatkozik, ezért meghazudtolja önmagát !
Még csak keresni sem kell az ökörségeit, adja azt magától !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.