Bajnai Gordon kezdte a nagyotmondó versenyt. Rém gyengére sikeredett a beszéde. Olyanra, mint ő maga: színtelenre, szagtalanra, íztelenre. Valóban ő lenne a legalkalmasabb az ellenzék VEZÉRÉNEK? Következett Mesterházy Attila. Nem volt nehéz dolga a harmatgyenge Bajnai után. A pártelnök előadásáról azonban így is a puding szó jut először eszünkbe. (Nem, mint édesség.) Ezek tényleg nyerni akarnak jövőre?

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
@Sede: Probaltad mar elkepzelni, Te mit tennel az ellenzek, -mondjuk Bajnai- helyeben?
Csak azert talalod halvanynak a szemelyiseget, mert nem hazudozik Munchhausen baro meretu hazugsagokat? orban orbitalis nagyokat hazudozo, fellengzos stilusa mellett valoban sapadt lehet Bajnai. Az igazsagnak sosem kell fenyeznie magat, az mindig pofon egyszeru, es szereny... Bar, ha Neked a nagymellenyes dumak hianyoznak a vezetesbol,...?... akkor valoban ne szavazz Bajnaira, nem a Te stilusod,...Ja, egyebkent a bohocnal komolyabb szerep nincs a manezsban, de meg a kiraly trontermeben sem,... Egyedul O, az udvari bolond mondhatta ki az igazsagot a kiraly szemebe anelkul, hogy azonnal a bitofara vittek volna,... Es lehet, hogy a "bohoc" szorakoztato, de komolyabban kene venni,...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sede
szerintem nem is akarnak győzni 2014-ben.
bohóckodnak.
Tootsy
@Sede: Probaltad mar elkepzelni, Te mit tennel az ellenzek, -mondjuk Bajnai- helyeben?
Csak azert talalod halvanynak a szemelyiseget, mert nem hazudozik Munchhausen baro meretu hazugsagokat? orban orbitalis nagyokat hazudozo, fellengzos stilusa mellett valoban sapadt lehet Bajnai. Az igazsagnak sosem kell fenyeznie magat, az mindig pofon egyszeru, es szereny... Bar, ha Neked a nagymellenyes dumak hianyoznak a vezetesbol,...?... akkor valoban ne szavazz Bajnaira, nem a Te stilusod,...Ja, egyebkent a bohocnal komolyabb szerep nincs a manezsban, de meg a kiraly trontermeben sem,... Egyedul O, az udvari bolond mondhatta ki az igazsagot a kiraly szemebe anelkul, hogy azonnal a bitofara vittek volna,... Es lehet, hogy a "bohoc" szorakoztato, de komolyabban kene venni,...
Csizmás Kond
@Tootsy: Te nem tudhatod mert nem itt élsz, de Bajnai is hazudott amikor válságkormányfő volt...elhitette hogy a válságot kezeli, holott a már jól megtanult és bevált csődeltüntetési politikájával csupán a szocikat mentette meg a felelősségre vonás elől...persze azzal a tudattal, hogy a visszatérése esetére alapot építsen.
Sede
@Tootsy: nagy tévedésben vagy, ha Bajnait az "igazság bajnokának" képzeled.
Tootsy
Azert en meg mindig inkabb ot kedvelem, mint a felbemaradt csuti maradonat...Majd, ha mutatsz egy teljesen feddhetetlen, minden iranybol igaz embert, mint politikust, arra befizetek,...
Tootsy
@Csizmás Kond: Nem csinalt egyebet, mint barki mas a helyeben, ne mondd nekem, hogy orban az igazmondas es az igeret-megtartas megtestesult szobra,...
Sede
@Tootsy: látod, ennek az országnak éppen ez a tragédiája, hogy a jelenlegi politikai garnitúrában nincs teljesen feddhetetlen személy. Rossz, rosszabb és még rosszabb van csak.
sajnos az elmúlt 23-24 évben ezt a bagázst sikerült "kitermelnie" és a feje fölé emelnie a magyar társadalomnak...
Tootsy
@Sede: En nem allitottam senkirol sem, hogy makulatlanul feddhetetlen, de Bajnai legalabb NEM kovette el azt, amit 3 eve orban csinal,... (Neki voltak mas hibai, amibol viszont tanult eleget...)
Tootsy
@Sede: Gondolkodj el azon, hogy mukodik a valasztas ugy is, hogy "kizarasos alapon", vagyis amirol egyszer mar tagadhatatlanul kiderult, hogy leszerepelt, hogy voltak bunei a sajat nepevel szemben, beleertve a sajat valasztoit is, akkor az NE LEHESSEN UJRA kormanyfo, mert o egyszer mar elrugta a pottyost,...Az amerikaiak eleg jol kitalaltak a 2 valasztasi idoszakot, hogy meg veletlenul se betonozodhasson be egy nemkivanatos rendszer, egy kellemetlen elnokkel az elen, ezert van altalaban ugy, hogy a partok (is) valtakoznak a szavazaskor... Igaz, ott a demokraciat komolyan veszik, itthon meg parodiat csinalnak belole,...
Sede
@Tootsy: " itthon meg parodiat csinalnak belole"
mert megtehetik.
csegala
Bármit tehet, vagy mondhat az ellenzék, Orbánt nem tudja alul múlni.

@Tootsy: Mondhatsz ezeknek akármit, ezek mazohisták. Ők a hangzatos,ótvar nagy hazugságokat szeretik. Beléjük rúgnak egyszer, kétszer és ők hálásan nyalják meg a lábat. És még büszkék is rá. Ez az egészben a legröhejesebb.
Csizmás Kond
@Tootsy: Mint bárki más...ez tévedés pl én sem azt csináltam volna...és még nagyonsokan.
csikknorisz
Jövőre parlamenti választás lesz, nem "Ki a legjobb hordószónok?" vetélkedő.
JAJMÁR
Megjelent egy cikk, a cikkíró szemszögéből. Nem történt más.

Igen, nagyon nehéz dolga van az ellenzéknek a folyamatos lejárató hazugságok mellett kell maguk mellé állítani a szavazókat.

A kommunikáció pedig nagyon fontos, nem kell fellengzős szöveg, de jó lenne valami ütős, egyértelmű, sokszor elmondható, rövid és ugyanakkor kifejező mondatokat hallani tőlük. Ez egy szakma, meg kell fizetni a szakembert, akár külföldi pénzből is. Persze, ezt ők biztosan tudják, és így is lesz. Csak már minél előbb...
Tootsy
@JAJMÁR: Nyugodj meg, orban mar szerzodtette erre a legjobbat (sajnos), aki egyben a leggatlastalanabb is: zsido letere nekiment a sajat fajtajanak is, amikor az ameriakai elnokvalasztasrol volt szo. Egyebkent embert baratjarol, madarat tollarol, orbant a berenceirol,... Bajnaieknak talan csak a masodik legjobb jut majd, de innen szep nyerni... orban sohasem fog szavazast NYERNI, ha esetleg megis a fideSS kerul ujra hatalomra, akkor azt a baloldal VESZITI EL, mint valasztast, es nem a fideSS NYERI,... Sajnos, ez a tenyeken nem fog valtoztatni, a sok ketkedonek kellene elmenni valasztani, es akkor lenne igazan nagy csodalkozas...
GeoCravker
@Tootsy: Nekem pont az a bajom Bajnaival, hogy beszállt a licitálós versenybe. Ja, és elképzeltem, hogy mit csinálnék. Pánikolnék, hogy megnyerem a választásokat. Mert a Fidesz olyan szintű rombolást hajtott végre, hogy ebből nem igazán lehet kijönni normálisan, és a Fidesszel, mint ellenzék. Aztán pánikolnék, hogy nem nyerem meg a választásokat, mert a következő kanyarra a Fidesz gyakorlatilag dinasztikus diktaturát rendezhet be.
GeoCravker
endresy.blogspot.hu/2013/06/egyutt-ketbalkezes-potpart.html
"Alkalmasint most ennek a Fidesznek a tagjai, vezetői foghatják a pattogatott kukoricát, az üdítőt, és hátradőlve röhöghetnek az előadáson. Az arénában izzadó ellenzéket figyelve, amint éppen leszámol saját magával. Lassan tényleg egyetlen következetesen emblematikus vezetőt, Gyurcsány Ferencet hagyva meg potens kihívóként. Aki azonban előre bejelentette, hogy nem kíván miniszterelnök-jelöltséget. Az ellenzék tehát a kétbalkezes, a nem-jelölt, és a celeb triójára korlátozódik jelenleg. "
outsider
@JAJMÁR: Ütős? 1 szó: Elszámoltatás! Na de ki akar ott "öngyilkos" lenni?
human
@GeoCravker: Azért az nem úgy volt, hogy Bajnai a fidesz féle 10%-os rezsicsökkentésre licitált volna rá. Ő a rezsicsökkentés egy fenntartható formáját vázolta fel, ahol akár 30%-os megtakarítás is elérhető. Ezt komplexebben kívánja megoldani, de az eredmény hatékonyabb lesz, mint egy egyszerű 10%-os levonás a fűtésszámláról.
Részletesebben itt:
www.egyutt2014.hu/hirek/valodi_rezsicsokkentes_tisztabb_kornyezet_tobb_ezer_uj_munkahely.html
GeoCravker
@human: A rezsicsökkentés, mint név egy átverés. A "rezsi" azaz a lakhatási és létköltség sokkal több, mint a villanyszámla. Alapvetően nem a megélhetési költségek magasak, hanem a részarányuk a családi költségvetésben. A jövedelmek emelésében, az áfa csökkentésében lehetne gondolkodni. Bajnai úgy indult, hogy csak a valót, és a realitásokat kommunikálja. Még akkor is, ha görcsöket és könnyeket igérhet csak. Ehhez képest mára átvette a Fidesz "nevezéktanát", ami óhatatlanul a rendszer konzerválását sugallja, átvette azt, hogy azonosítsa az országot a kormánnyal (ld. berlini beszéd), és egy csomó mindenben. KIváló gazdasági szakember, de a kommunikációban nem ellenfél Orbánnak.
szablyafűrész
Jaaaaaa...hogy pestiriport.hu ? Az más - lapozzunk !
szablyafűrész
Na, akkor ismételjük át a "tápos hadvezérek" egyike és Orbán Viktor Tökös Magyar Csávó közötti apró különbségeket:

Dr.Bajnai Gordon:
- végzettsége: közgazdász,jogász
- eddigi munkahelyeinek száma 12
- legmagasabb tudományos fokozata Ph.D.
- egyetemek, főiskolák, akadémiák, oktatási intézmények,ahol oktatott:
- Columbia, John Hopkins, Corvinus, Zürich, Közép-Európai Egyetem,
- Nyelvtudás: angol szakmai felsőfok, német általános felsőfok,
- Tudományos publikációk száma: 53
- 1 Ft-ért volt min. elnök, akkori 1,2 milliós fizetését rászorulókat támogató szervezeteknek utalta át,
- 10 hónap alatt 7 befektetővel szerződött (pl. Bosch, Merci, Müller…..)
- Kormányzása idején 190 – 220 Ft. között a Frank
- 3.5 – 5.5 % közötti államadóssá-csökkenés
- Nettó minimálbér ( végz.nélkülieknek) 64.000 HUF
- Nettó min.bér (szakmunkás) 100.500. HUF ( 5 év m.viszony után)
- Nem történt rezsidíj-emelés
- Új munkahelyek és befektetések ( Bosch, Merci, IKT, Audi és Opel bővítés
- 32.000 új munkahely a versenyszférában,
- Euro 265 Ft.
- Besorolás: „ AA „
- Megszerzett jogaiktól megfosztott orvosok, tanárok, rendvédelmisek, rokkantak, bányászok száma: 0 !

Dr.Orbán Viktor:
- végzettsége: jogász
- eddigi munkahelyeinek száma: 2 (?)
- legmagasabb tudományos fokozata: -
- egyetemek, főiskolák, akadémiák, oktatási intézmények, ahol oktatott: -
- nyelvtudás: - angol általános felsőfok
- 1.7 millióért miniszterelnök és ,megszavaztatott magának 600.000 HUF cafetériát és 250.000 Ft. benzinpénzt,
- Frank: 240 – 265 Ft. között,
- 300 – 320 Ft. közötti Euro,
- Államadósság stagnál, max 1 – 1.2 %-os csökkenés
- Lezüllesztett szakmunkásképzés és értelmiség, ( „ inkább legyen kissé buta a köznép, de addig sem okoskodik „ – Orbán Viktor )
- Minden 3. ember közmunkás lesz
- Nettó minimálbér: 61.000 HUF
- Nettó minimálbér szakmunkás: 95.500 F6. ( 5 év m.viszony után )
- Rezsidíjak emelkedése: - 2010 és 2012. dec. 31.-e között 15 %-kal nőtt a rezsi mértéke, 2013. feb...
szablyafűrész
2013. feb. 1-től 10 %-kal csökkent, összességében 5 %-kal nőtt !
- Nem történtek új befektetések, de van 86.000-rel több közmunkás, ( 44 %-uk korábban a versenyszférában dolgozott ! )
- Elüldözött 23 befektetőt és generált 22.000 munkanélkülit,
- 1 svájci Frank 245 HUF
- 1 Euro 300 Ft.
- Besorolás: „ B+ „
- Megszerzett jogaiktól megfosztott rendvédelmisek, orvosok bányászok, rokkantak, tanárok, összesen 230.000 Fő !
Hellcat
Mi ez a fideszes seggnyaló lap? Nem is hallottam még róla.
szablyafűrész
@Csizmás Kond: "Te nem tudhatod mert nem itt élsz, de Bajnai is hazudott amikor válságkormányfő volt...elhitette hogy a válságot kezeli, holott a már jól megtanult és bevált csődeltüntetési politikájával csupán a szocikat mentette meg a felelősségre vonás elől...persze azzal a tudattal, hogy a visszatérése esetére alapot építsen. "

Bővebben ?

- mondjuk, hogyan mentette meg a szocikat 1 év alatt a felelősségre vonástól ?
- mi az, hogy "hazudott...mert elhitte" ?
- amennyiben így lenne, ahogy írod, vajon Orbán király mi a francra dicsérte Merkelnek, Bajnai válságkezelő politikáját ?

te jössz...
Csizmás Kond
@szablyafűrész: A válságkezelés a gazdaság gatyába rázását jelenti számomra, Gordon nem azt csinálta.
Tootsy
@GeoCravker: Haaat, orbannal nem is lehet felvenni szonoklasban a versenyt, mert embert ennyire meg sohasem lehetett szembeallitani a sajat maga altal mondott elozo allitasaval,... Eleg, ha egyszeruen eloveszed a valasztas elotti igereteit, es hogy abbol mit es hogyan valositott meg, es persze, hogy errol hogy nyilatkozott anno es most... Ilyen ellentetekre, magyarul: ekkora HAZUGSAGOKRA csak orban volt kepes,... Aki lihegve akarta bevezetni Ma.o.-t az Europai Unioba (pechjere nem o tehette ezt meg), es most meg mindenkit feketes@ggunek nevez, aki az Unioban gazdasagilag felettunk all. Tudod mit? Jobb is, hogyha nem a szonoklataival fogja legyozni ezt a kis csuti torpet,...:o((
Tootsy
@Hellcat: Nagy valoszinuseg szerint valami sufniban nyomtathatjak, nekem egy bulvarsajto (abbol is a silanyabb fajta) kepe vetul elem,...Mindenesetre oket minositi, ahogy meg a sajat viselkedesukrol is irnak: a fotos elment" seggeket es hasakat" fenykepezni, kozben a sajat felrenezeseivel is kiallitotta a sajat szegenysegi bizonyitvanyat: embereket keptelen volt beazonositani, es Heller Agnesrol egy rendkivul izlestelen kepet tett bele ebbe a szennylapba. Valoszinu a WC is elszaladt volna a fotozas elol, ha tehette volna, igy egyedul ez volt az egy halas fototema ennek a ket taknyosnak,...
GeoCravker
@Tootsy: Nem azt állítottam, hogy a szónoklataival kell legyőzni. De az az elitista gyűlési megoldás, mint szárszó is ( propeller.hu/itthon/2727920-szarszo-elit-ellenzek )
nem megoldás. Nem szólít meg senkit szinte azok közül, akik szavazat nélkül nincs győzelem. A szónokiat nem azonos a hazugsággal.
Tootsy
@GeoCravker: Tokeletesen igazad van abban, amit allitasz, de a valasztasi kampanyban mindenkinek vannak ervei es ellenervei, vagyis az ujsagirok mindket felnek felteszik a kerdeseket, es bizony ott teriteni kell, mint a zsugaban az ilyen kerdesekre, hogy "Mi a velemenye a rezsicsokkentesrol? Csokkentene-e az elelmiszerek AFA-jat? Mi lesz a manyup penzekkel?", szoval MINDEN kerdesben mindket felnek MUSZAJ nyilatkoznia, tehat Bajnai nem belekeveredett, hanem tudja, hogy ezzel kell szembeneznie majd a kormanyzasa idejen,... Szovegben pedig, mint mondtam, sosem fog jobb lenni, mint az utos hazugsagait, fellengzos megjegyzeseit uton-utfelen potyogtato orban teszi, "Magyarorszag jobban teljesit", meg hasonlokat, szoval ez nem olyan egyszeru
Tootsy
@GeoCravker: En Farkashazy nyari hetvegi bulijat nem politikai esemenynek fogom fel, hanem egy intelligens ember barati kore osszejovetelenek,... Amig otthon eltem, nekem is nagyon sok baratom volt a muveszvilagbol, nagyon sokan iskolatarsaim voltak (tulnyomo reszuk), a tobbiek a megrendeloim voltak, egyszoval miert utasitottak volna Teddy meghivasat egy hetvegere? Egyebkent merje nekem valaki azt allitani, hogy BARKI, akinek meg van kedve party-kat rendezni, nem a politikarol fog csevegni elsosorban a party-n, es csak utana a tantikaja koszvenyerol, mert nincs olyan ember ma Magyarorszagon, akit ne erintene a napi politika valamilyen formaban. Ha Teddy bulijan sok ertelmes ember jott ossze, es nem a fideSS oldalarol, akkor akar erdekes is lehet egy kivulallonak, aki pontosan EZEKNEK az embereknek a velemenyere lenne kivancsi, de HIVATALOSAN... Csak ez birizgalta a csoret ennek a ket taknyosnak is, aki - hivatlan vendegkent, vagy kevesbbe szeretett vendegkent - odapofatlankodott. (Meg ok maguk emlitik is, hogy a szombati bulira nem voltak meghivva. Nana, hogy nem, en sem szeretnem, hogy az en es a legkedvesebb barataim maganjellegu osszejovetelet csak azert zavarjak meg idegenek, hogy valami pletykat felcsiphessenek...
GeoCravker
@Tootsy: "En Farkashazy nyari hetvegi bulijat nem politikai esemenynek fogom fel, hanem egy intelligens ember barati kore osszejovetelenek"
Egyet értünk. Csak érzem annak a veszélyét, hogy bemerevednek az ott tapasztalható állapotok.
Tootsy
@GeoCravker: Ezt most nem egeszen ertem (valoszinu azert, mert egy kicsit faradt vagyok ma) , ha az egesz talalkozot Teddy maganparty-janak tekintjuk, akkor teljesen mindegy, hogy miben maradtak, miben jutottak elobbre, miben vitatkoztak, mert ez egy PRIVAT esemeny es nem PARTTAGGYULES volt, ha viszont ez utobbinak szantak, kotetlen formaban, akkor meg ugyis meg fog jelenni rola egy HIVATALOS, tisztesseges osszefoglalo, amit nem ez a ket nyikhaj, es - hopefully - nem bayerzsolt fog jegyezni, mint ujsagirok...:o))
szablyafűrész
@Csizmás Kond: "A válságkezelés a gazdaság gatyába rázását jelenti számomra, Gordon nem azt csinálta. "

- Hanem mit csinált ?
- Akkor mire fel dicsérte Orbán a válságkezelő politikáját ?

ismét te jössz...
Csizmás Kond
@szablyafűrész: Dicsérte ,...nem tudtam.
...és nem válságkezelt, hanem kimosdatta GY. F.-et és bandáját...tudod akik úgy tettek mintha kormányoznának.
űrbán
@Csizmás Kond: Töki komolyan érdekel hogy mennyit keresel azzal hogy véded a csúti suttyót?
Egyébként felvilágosítalak hogy amiért a pénzt kapod az nem munka ;)
űrbán
@Csizmás Kond: Egy kis valóság permet :)

Az emberek 80%-a rosszabbul járt a Fidesszel, mert rosszabbul él, mint három éve. Az Orbán-kormány kiszámíthatatlan gazdaságpolitikájának eredménye három év után sem látszik, a rombolás árát viszont nagyon is érzik azok az átlagjövedelmű nyugdíjasok, munkavállalók, vagy éppen kisvállalkozók, akik nem Orbán Viktor tolvajkormányának kegyeltjei
Csizmás Kond
@űrbán: Az emberek nagyon sok százaléka néhány éve otthagyott munkahelyet mindent némi munkanélküli segélyért meg fekete melóért...mindent elkövettek néhány ezresért nem gondolva hogy még bajokat is szülhet a spekuláció.
"Az Orbán-kormány kiszámíthatatlan gazdaságpolitikájának eredménye három év után sem látszik" ...ez a mese meg azért sántít, mert az előző kormányoknak köszönhetően annyira sikeres volt a szétverés, hogy azt évtizedekig sínyleni fogja magyar nép...
Csizmás Kond
@űrbán: Nem tudom megérted-e, de nem pénzért írok. Soha egy betűmért sem kaptam egy fillért sem, igaz ne is kértem és tőlem sem kért senki ilyesmit.
Az ami itt folyik egy időtöltésforma, beszélgetéshelyetesítő..és ismerkedés a világgal, mert ha nem is személyesen ismeri az ember a vele társalgót azért a többszöri vélemenycsere felér egy fényképpel.
űrbán
@Csizmás Kond: Szólj már kula feri főnöködnek hogy nagyon gyengék a válaszhazugságaitok. :)
Az agitprop. osztályon ki az az agyhalott retardált vadbarom aki ezt kitalálta?
"Az emberek nagyon sok százaléka néhány éve otthagyott munkahelyet mindent némi munkanélküli segélyért meg fekete melóért...mindent elkövettek néhány ezresért nem gondolva hogy még bajokat is szülhet a spekuláció."

Basszus ti jól fizetett fideszszolgák ennyire messze éltek a valóságtól??? Ki lenne akkora állat hogy egy munkahelyet otthagy segélyért.
Tudom nektek az ha munka ha földet meg trafikot loptok, meg hatalmas állatságokat írtok kommentekben. De mondom amit csináltok az NEM MUNKA!
Csizmás Kond
@űrbán: Látod, ilyen mikor az ember magából indul ki, azt hiszi, hogy mindenki főnöki utasításra dolgozik némi apanázsért.
...nagyon rálehetsz szorulva...
űrbán
@Csizmás Kond: Elolvasva a hozzászólásaidat két eset lehetséges.
1. agyhalott birkamenetes vagy.
2. jól fizetett fidesznyik aki védi a gazdáit, akármit mit is csinálnak.
Csizmás Kond
@űrbán: ...és az nem lehet, hogy veled van a baj ...?
szablyafűrész
@Csizmás Kond: Kizárt, hogy itt, ebben a témában mással lenne a baj, mert ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy "apád és istened" über mondásait figyelemmel kísérd - különösen azokat, melyek a következő héten már másként hangzanak, mint Bajnai válságkezelő elismerése, majd "együtt tették tönkre" - akkor mire vitatkozol ?

A gond, hogy Orbán mindig az aktuális érdekei szerint nyilatkozik, ezért meghazudtolja önmagát !
Még csak keresni sem kell az ökörségeit, adja azt magától !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.