Saját cége telkét ajánlotta fel telephely létesítésére egy műanyag-feldolgozással is foglalkozó budapesti székhelyű cégnek Pócs János, Jászapáti fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő. A vállalkozás uniós forrásokból 143 millió forint támogatást nyert, amelyből 36 millió forintot átutaltak a számlájára: csakhogy az ötven-hetven munkahelyet beígérő üzemből végül semmi sem lett - írja a Népszabadság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Tudnak ezek lopni, ha megis buknának 14-ben,akkor is ,még az unokáik is boldogan fognak élni az össze lopott vagyonkából !!
gabrella
Budainak lenne egy kis elszámoltatni valója!!! Vagy ez a pár millácska még belefér?
Apeh!!!
human
@taglo: Pontosan erre gyúrnak legalább 3 éve.
taglo
@human: Ha netán buknának ,ami sajnos nemvalószínű, akkor is a következő 4-évet ott fogják a parlamentben ,elröhögcsélni ,kivonulgatni,cinikuskodni ,mert már a vagyonka összevan LOPVA !!! (ők már nyertek igy is úgy is )
Kádgyár
Kedves P.mester Úr, én ettől sem "féltelek"!
human
@taglo: Nem érdekel, csak az ország szekere haladjon jó irányba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.