Ha valaki tud másik, kormányváltásra képes demokratikus ellenzékről, mint a szárszói, küldjön már egy e-mailt!

Különösen kérem erre a netes gonzó újságírás revolverhőseit és a blogoszféra mindenkiből százszor kiábrándult véleményvezéreit. Lehet, hogy a sátor alatti társaságnak sem fog sikerülni Orbán Viktor leváltása, de egyelőre csak nekik van rá esélyük. Úgyhogy minden fikázás, kiröhögés, lenéző ajkbiggyesztés és WC-fotó a mai rezsim melletti kiállás, amihez persze mindenkinek joga van, elvégre ez egy szabad ország, csak az illető ne próbáljon közben úgy tenni, hogy ő minden fölött áll, és onnan éppen kínosan egyenlő távolságot tart.

Az egyenlő távolság illúzió, mint ahogy egy voksolás esetében a tartózkodás is a változások ellen hat, néha pont úgy, mint egy „nem". Arra a hatszázezer vagy akár egymillió állampolgárra sem érdemes hivatkozni, aki ma nem tud dönteni a pártok között, vagy csak nem árulja el, kivel szimpatizál, mert a végén úgyis behúzza valahová azt az ikszet, és ezzel majd állást foglal. Micsoda véleményvezér az, aki a tömegtől várja a döntést, hogy kulloghasson utána?

Horváth Gábor írása a Népszabadság.hu-n >>>

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
Úristen.

Nem, nem tudok jobb kormányváltó erőt, de ettől még ezek a kivénhedt komcsik sem fognak felértékelődni a szememben. Miért kellene a két rossz közül valamelyiket választani? Az nem lehet választás, hogy egyiket sem választom? Dehogy nem.

"Úgyhogy minden fikázás, kiröhögés, lenéző ajkbiggyesztés és WC-fotó a mai rezsim melletti kiállás"

Ez meg aztán már olyan bugyuta szijjártópéteri érvelés, hogy szót sem érdemel...
mariaberta
Igencsak szegénységi bizonyítvány Panyi és társáról, akik közül az egyik azt találta érdekesnek, hogy néz ki a házigazda budija.
Előtte használta? Nem kellett volna engedni, legfeljebb belecsinálta volna a gatyájába a termést.
Tootsy
@leszúrt rittberger: Ha nem valasztasz a "ket rossz kozul", es nem szavazol, akkor tuti, hogy orban fog megint gyozni. Ezert gyozott az elozo valasztason is, mert a hezitalok nagy resze nem ment el, mert nem is hittek volna, hogy orban fog nyerni...Ha viszont egyik rossz kozul sem akarsz valasztani, akkor orbannal IS a volt "komcsikat" fogod tamogatni, mert ismerjuk a komplett kabinet eloeletet, elozo beosztasait, elen az ex KISZ titkarral,...
SwordFish
Horváth úr ! A szar helyett nem választok fost ! :-)
Pálinkafőző Rézüst
@Tootsy: jabizony, csak 52% ment el szavazni! És erre van nagy pofájuk a neobolsiknak!
JAJMÁR
@SwordFish: Hát, nem tudom. Ami most van, ezt nem tudom elképzelni a volt komcsikról. Nekem nagyon nem tetszik amerre most az ország tart. A volt komcsi sem jó jelző, mert mindegyik azt volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.