A drogellenes stratégia célja, hogy 2020-ig teljesen visszaszorítsák a kábítószer-fogyasztást Magyarországon – ezt mondta Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért és ifjúságért felelős államtitkára szerdán Budapesten, a kábítószer-ellenes világnapon rendezett díjátadó ünnepségen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Betaloc
@hallgatag: Úgy, ahogy sintér rendbetette 2 hét alatt a közbiztonságot???
Egyébként egészen máshol és máshogy képzelem el a mai fidesz horda tagjait...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Miniszterelnök úr hívei már drogosok.
Mert ha meg szólal erekciójuk lesz tőle.
Yoda69
pinter azt igerte rend lesz 14 nap alatt.
Ki hisz ezeknek? Hazudnak reggel, delben es este
Yeromos
Szinte sehol a világon nem tudják visszaszorítani a drog fogyasztás.
De propagandának azért jó lesz.
A Tündik bündije
Na, ettől is megvédik a jónépet? Mert akkor jön a Nemzeti Fűtermesztő Minisztérium...
Yeromos
Legalizálni kell a drogfogyasztást és kizárólagos forgalmazást kell adni a Nemzeti dohányboltoknak. És a ÁFA mellé a drogokra még EHOT keljen fizetni.
qxy
@Nauta: Szerintem is nem jobb a jobbik, épp ezért biztos lesz vízhang, hogy ők is számoljanak el a jövedelmükről. Na ez lesz itt a baki. Mert mindenkinek van egy kis vaj a füle mögött. Csak tiszta erkölcsű lehetne az élen, de olyan nincs.Ezeket csak úgy lehetne legyőzni, hogy az igazságügyet meg győzni, ezzel együtt a rend fenntartókat és már lenne is foganatja annak hogy IGAZSÁGOT A NÉPNEK és családra kiterjedően kell a teljes vagyon elkobzás.Ha ez így sikerülne, már ki is jött az ország az adósságból és a jobbiknak, tényleg jobbak lennének. De szép álom lenne. A teljes Fidesznek, kiutalni egy bérlakást és mehet dolgozni. Persze figyeltetném, ha netán előbukkanna néhány millió forint valahonnan, akkor börtön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.