Tartósan beteg gyermekek szülei tüntettek az Emberi Erőforrások Minisztériuma előtt, mert egy rendelet több ezer családtól vonta el az emelt összegű családi pótlékot és más támogatást, pedig a gyerekek egészsége nem javult. A tüntetés pártoktól mentes volt, de korábban Horváth Csaba szocialista politikus támogatásukról biztosította az érintetteket és azt mondta, hogy kormányra kerülésükkor olyan programot indítanak, amelynek segítségével a családok kikerülhetnek abból az ördögi körből, ahova jutottak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Powerforce
Aljadék narancskomcsik! Ezeknek semmi se szent ! Beteg gyerekektől pénzt elvenni !

FideSS - egyre jobban illik rájuk ez a név ! Narancsország jobban teljesít, csak az emberek döglenek bele !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@SwordFish: Valoszinu neki nincs beteg gyereke,... Neki csak a sajat agya beteg, az alszenteskedesbe betegedett bele,...:o((
Tootsy
@entero: Teljesen mas dolog az, ha egy part SZERVEZ egy tuntetest, vagy csak TAMOGATJA, az egyeterteserol biztositva,... A ketto egyaltalan nem ugyanaz, de ezt te is tudod, csak bele akarsz kotni mindenbe... Orulj, hogy neked nincs beteg gyereked... most meg... de vigyazz, mert a betegseg nem valogat, es mindenkire varatlanul is lecsaphat...
sport50
@entero: nem ez itt a lényeg,hogy ki támogatja!!az elvonás!!arról írj!!elő írják,hogy évente 21 alkalommal kell fulldokolni a gyereknek ahhoz,hogy kapjon!!na ilyen a te kormányod!!
Don Quijote
@Tootsy: enteronak szükséglete és érdeke a mindennapi seggtisztítás:-)))
entero
@Tootsy: Tévedsz, az egyik gyerekem csípőficam miatt lett műtve, éppen jövő héten kedden veszik ki neki a fémet. Novemberben lesz 5 éves. Szerencsére mindent tud csinálni, fut, biciklizik, stb., de akkor is örökre beteg csípő marad már, még ha nem is látszik egy külső szemlélőnek, amikor látja sétálni.
entero
@Don Quijote: Ez tény, ugyanis nekem mindennap van székletem, mert egészségesen táplálkozom. Mondjuk sokszor nem is kell tisztítani, annyira formált, sokaknak törölni kell a zsíros kaják miatt percekig. Te melyik táborba tartozol? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.