Leszedetné a hvg.hu oldaláról Orbán Viktor főtanácsadója a róla, utcán készült képeket, arra hivatkozva, hogy ő nem közszereplő. Habony Árpád jogi képviselője szerint a képekkel csak „gyalázkodó kommenteket” akartunk generálni. A tanácsadó máskor örömmel szerepelt a médiában, nyilatkozott az egyik színésznőhöz fűződő romantikus kapcsolatáról, számtalan kép jelent már meg róla, egyeseket maga Orbán Viktor helyezett ki a Facebook-oldalára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Meg arról is, hogy rugdalt meg egy Nöt...azzal nem dicsekszik ez a görény ???
Szép lett volna a pofikája, ha a férj egy 120 kilós kigyurt pasi...mehetett volna
protézist csináltatni...azt hiszi, Ö is Bajnai, aki 10 perböl 10 szer nyer ???
laszlobihari
Ha szégyenli akkor vonuljon vissza, a kutya sem kiváncsi rá! Egyébként pedig mióta van becsülete egy ilyen embernek? aki idős embereket inzultál az egy nulla és a börtönbe való, normális országban!
Tootsy
Mi az, hogy o nem kozszereplo? Akkor minek ment politikusnak, hiszen annak a kozERT es a koz ELOTT kell szerepelnie, fene a gyoker fejit...:(:(:(:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.