Az eddigi gyakorlat az volt, hogy a tranzakciós illetéket áthárították az ügyfelekre a bankok, így borítékolható, hogy annak megemelését is át fogják hárítani – ezt Samu János mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@szaboria1: De biztosan az is csak a kiskeresetűekre! Sok bank ha havonta 120-150 ezer ft megy a számládra elengedi a tranzakciós illetéket.
szaboria1
@gabrella: Sajnos a tapasztalat nem az az én bankom is ránk terhelte a fiamé is az OTP a szomszédomékéra. Talán ha egy vagy kélt bank lesz aki nem hárít. De ha átakarsz menni egy másik bankhoz az is pénzbe kerül mert a megszüntetés sem ingyenes.
gabrella
@szaboria1: Nem kell fizetni a megszüntetésért - szerintem. A fiam átment az Otp-től a Raiffeisen-hez mert egy héttel később kapta meg a fizetését de nem fizetett érte.
Bár két éve volt.
szaboria1
@gabrella: Most már kell az enyém is váltani akart de, jelenleg többe kerülne így maradt.
entero
@gabrella: Az kiskeresetűnek számít szerintem...
kkalman
Él még Magyarországon olyan ember, aki ezt nem tudja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.