Újra hívható az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonala, az újraindulás első napján, szombaton a tatai Víz, Zene, Virág fesztivállal együttműködésben a nélkülöző családoknak hirdetnek gyűjtést.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
A tapasztalat szerint a devecserieknek is gyüjtöttek ezek a mocskok, a vörösiszap-károsultak meg egy vasat sem láttak belöle...Magyarországon, ami NEMZETI, abban a kormány emberei vannak, fideszes tolvajok, pénzlenyúlók !!!
Tootsy
Amikor a legnagyobb szukseg lett volna a segitsegre, akkor a kormany egyszeruen lenyulta a beerkezo adomanyokat, minden mas vonalat illegalisnak tartva. Hol van az osztogatohely, ahol hozza lehet jutni az adomanyokhoz? Sajat tapasztalatbol mondhatom, hogy pontosan azt a ket hetet nyulta le a feneketlen bendojevel, amikor az emberek a legadakozobbak, amikor meg azok is adnak, akik maskor nem. Ez nemcsak penz kerdese, hanem lelektani kerdes. Mi a christchurch-i foldrenges utan gyujtottunk, minden penztarnal ki volt teve a kis muanyagdoboz az adomanyoknak,... Az elso ket hetben rengeteg penz gyult ossze (penztarban dolgozom), aztan a "minden csoda 3 napig tart"-effektus lepett eletbe, az adomanyok lassabban es kisebb mertekben jottek... Szoval, ki tud rola? Hol vannak segelyhelyek? Vagy megint a krisnasoknak kell rendbetenni, amit a kepmutato KDNP elfelejtett meglepni?
bretagne
Sajnos, az emberek hiába várták a pénzt. Senki nem tudja, mi lett a nem kevés dohánnyal. Jól tették, hogy leállt a Nemzeti Összefogás vonala, így az emberek jobban bíznak a gyülekezetekben.
mariaberta
Megelégedtek a bevétellel, lesz elég ellopni való?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.