A trafiktörvény újabb érdekessége, hogy nem határozta meg a területi elhelyezkedését egy-egy trafiknak, így fordulhat elő, hogy egy kis településen egy épületen belül két darab Nemzeti Dohánybolt is nyílik. Szalkszentmártonban egy házaspár egy épületen belül két nemzeti dohányboltot nyit. A Munkások Újságának fotója szerint ugyanis a településen ugyanabban az épületben nyílik az engedélyezett két dohánybolt. Szilágyi József Zsolt és Szilágyi József Zsoltné a két üzletnek a tulajdonosa. A nemzeti dohányboltok július 1-jén hétfőn nyitnak, majd kéthetes átmeneti időszak után csak itt lehet ezentúl dohányárúhoz jutni Magyarországon.

Forrás: hir.ma
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Garantált haszon:versenyképesen!-összezár a fidess családpolitikája.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Érdekli őket?Az a fontos,hogy ők nyerték mind a kettőt ,nincs konkurencia a faluban
csikknorisz
Az asszony a hüvelyt árulja, az ember meg a belevalót. :)
Nakimaga
Rezsicsökkentő értelmezés ,mert a működéshez kapcsolódó költségeket mindkét üzlet levonhatja az adóból,de ráteheti a termékre !
Fidesz számtan !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.