Ma vizsgázik gyakorlatilag élesben az új, fideszes dohánykiskereskedelmi rendszer. Dohányos honfitársaink - sajnos nincsenek kevesen - ma szembesülnek élesben azzal, amiről már két hónapja lehet tudni mindenfélét, hogy nevezetesen: sokkal kevesebb helyen, és lényegesen drágábban juthatnak csak dohánytermékekhez (a hó közepéig még a régi helyek is árusíthatják a meglévő árukészletüket).

Ha mától többet fizetsz a cigiért, azért van, hogy Nyuszi rokonainak, barátainak és üzletfeleinek több pénze legyen. Nem a köz pénze gyarapodik tehát ebből (nem a jövedéki adó mértéke emelkedett, még ha az összegén az áremelés tol is), hanem sok esetben gondosan szelektált magánzsebek. És a többség tudja is ezt.

A teljes írás A Kard blogon >>>

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"Nyuszi rokonainak, barátainak és üzletfeleinek több pénze legyen. Nem a köz pénze gyarapodik tehát ebből (nem a jövedéki adó mértéke emelkedett, még ha az összegén az áremelés tol is), hanem sok esetben gondosan szelektált magánzsebek. És a többség tudja is ezt."
Emiatt az E cigi gyártása megtiltva,mert , ha mindenki leszokna a cigiről, a Nemzeti dohányárudák tulajdonosai elesnének a kartononkénti 1500 Ft nettó bevételtől , mivel a mutyi kijelentése előtt,már fix adók és jövedelmek rá lettek téve a cigaretta árára,valamint a kiskorú gyermekek védelmét szolgálja az is,hogy jégkrémet,üdítőt,csokit lehet árusítani az eddig korlátolt termék mellett !!
nemkati
@Nakimaga: Na ki maga, hogy ilyet állít? Fizess többet, és fogd rá a nyuszira???
Nakimaga
"a kormány célja ugyanakkor nem az, hogy a fesztiválokra és a fiatalok által sűrűn látogatott helyekre "odatelepítsen az orruk elé cigarettát, hogy minél többet dohányozzanak".
Ezért nem veszik figyelembe az óvodák,iskolák,gyógyszertárak közelségét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.