Július 1-jétől hat tétel díja mérséklődött a rezsicsökkentés keretében, a kormánypártok munkacsoportja azonban nyáron is dolgozik az energiaárak további mérséklésének lehetőségén - mondta Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős országgyűlési képviselője hétfőn sajtótájékoztatón. Azt mondta, az eddig életbe lépett díjcsökkentések egy átlagos családnak évente mintegy 95-100 ezer forintos megtakarítást eredményeznek....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mi a faszt szaroznak itt? Toroljek el a rezsit es kesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Nekem van csak az az érzetem, hogy a nagy közüzemi szolgáltatókat ki akarják paterolni az országból, és ismét állami irányítás alá vonni azokat, vagy másnak is vannak hasonló gondolatai?
Ez a rezsicsökkentés, nekem, inkább a választási kampány részének tűnik, semmint valódi segítségnek az emberek részére. Igazi segítséget az jelentené, ha nem kellene ilyen dolgokkal foglalkozni, mint a rezsicsökkentés, hanem a jövedelmek megfelelő szintre hozását szorgalmaznák.
De ez nem érdeke a kormánynak, mert valamilyen téveszme folytán odáig jutottak csak, hogy a rezsicsökkentéssel lehet választást nyerni. Az meg sem fordul a fejükben levő narancsgerezdek között, hogy az alacsony jövedelmek, nettó 100 ezer alatt, és még nem írtam nagy összeget, Eu-s szinthez közelítésével jóval több szavazathoz lehetne jutniuk.
bakegya
@kkalman: hazárdjátékos trükközés amit itt eröltetnek ránk fel és kihasználva a 2/3-at.
Gyomlálják,de csak a pénztárcánkat!-már akinek van még!
Ha a nagyfogyasztók is bedobják a törölközőt a családok után,akkor lesz majd gáz igazán!
Márpedig elmegy a "falig"...ha kell, ha nem a militális agytröszt erre éppen megfelel!
marlin
@entero: Korábban 600-700 Ft körüli órabérekről írkáltál, és én megírtam, hogy mifelénk(!) (a román határtól jóval nyugatra) 1000-1400.- Ft órabére van a szerszámkészítőknek!!
Úgy vagy te evvel, mint a mini - szterelnök a tranzakciósjárulékkal (ami egyébként adó)
Próbáltátok aktualizálni a hazugságokat az eseményekhez és belekerültetek egy hazugságspirálba!!
A "rezsihumbug" számításaitokat elnézve, a Laricsev már tökön szúrta magát!!
miazavalami
@samuel: Azért remélem mi többen vagyunk mint Mari néniék! :-)))
samuel
@miazavalami: Elég nagy ismeretségi körrel rendelkezem és azt látom,hogy igen sikeres a RABLÓBANDA piárja. Azokat az intézkedéseket amit nagyon kellene szégyelni azokat is pozitív eredményként adják elő és az átlag emberek nagyrészének fogalma sincs a siralmas valóságról. Amit írtam korábban is a jelenlegi ellenzékről nincs hiteles program és támadhatatlan vezérkar,olyan ez mint a kabát lopás. Bizzunk a legjobbakban. Üdv.
miazavalami
@samuel: Szia!
Én sem értem , hogy mire ez a nagy imádat , amit Orbán iránt éreznek. Szerintem ő olyan politikus aki fel tudja lázítani az embereket , még önmaguk ellen is. Láttunk már ilyet! Hitlernek hívták. Meggyőződésem , hogy ugyan azt a taktikát követi , mint annak idején ő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.