Orosz Mihály Zoltán az általános iskolában 8-10 éves gyerekeket küldött a "buzifelvonulásra". Érpatak független polgármestere, Orosz Mihály Zoltán egy június végi rendezvényen, aVII. Kistérségi és Ifjúsági Sporttalálkozón a helyi általános iskolában okította a gyerekeket díszes öltözékben - írja a Piroslapok.blog.hu. A videón arról beszél, hogy vissza akarják szoktatni a magyar embereket az ősi magyar hagyományokra. "Akinek ez nem tetszik, az menjen a liberálisokhoz, menjen fel a buzifelvonulásra" - szólt a 8-10 éves gyerekekhez.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt nem kellene !
Vagy már senki nem hallgatja meg, vagy egyszerűen nem normális !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Azért ezt nem értem! Nem volt a szülők közt senki aki jó pofán vágta volna véletlen ezt a barmot!!?
Boszi27
Mondom, a végén ő lesz az etika-tanár Érpatakon. Ennyi gusztustalanságot amennyi a Kárpát-medencében felhalmozódott !! Egyesek teljesen kivetkőznek emberi mivoltukból.
Boszi27
Most komolyan! Nehogy a XXI: sz-ban ősi magyar bugyogóban járkáljunk már nagydobosi sütőtökkel a fejünkön! Ha neki tetszik vegye fel.
pacsni
szerintem az utobbi idoben ezek az emberek nem normàlisak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.