Ezernél is több településen nem lehet cigarettát kapni, visszajöhetnek a régi trafikosok, de csak rövid időre - írja a Privátbankár.

Az első trafikpályázati szakaszban 1415 településen lett érvénytelen a pályázat, ezeken a helyeken nem mozgó árusítással oldják meg a problémát, hanem ideiglenes kijelöléssel - közölte Légrádi Petra, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. marketing és kommunikációs vezetője - olvasható a Privátbankár cikkében.

Ez azt jelenti, hogy a polgármesterek neveznek meg jelöltet az eddigi trafikosok közül, végső döntést azonban a Zrt. hoz - tette hozzá. Légrádi Petra hangsúlyozta, hogy az ideiglenes kijelölés maximum egy évre szólhat, de legfeljebb addig, amíg a területre kiírt koncessziós pályázat eredményes nem lesz. Részletek a Privátbankár oldalán >>>

Nézze meg az ország legviccesebb trafikjait!

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
"...minden átálláskor előfordulhatnak átmeneti zavarok, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. azonban mindent megtesz az ellátás zavartalanságáért. "Reméljük, hogy a cég hamar megoldja a problémákat, mert a fogyasztók érdekeit szem előtt kell tartani, ki kell szolgálni azokat, akik hozzá akarnak jutni a dohánytermékekhez" (Hoppál Péter)
Ja, ja! A fogyasztók érdekeit tartják szem előtt. Ha ez így lenne, akkor a mutyitrafik törvény nem hozzák meg. Ha nem itt élnék, csak röhögni tudnék az egészen.
nemkati
A tragikomédia az ebben a történetben, hogy az egész trafikmutyit azzal indokolták, hogy vissza akarják szorítani a dohányzást, és a fiatalokat akarják megvédeni a dohányzás gyilkos hatásától.

Kíváncsi lennék, van-e a Földön olyan balfék, aki elhitte mindezt? Van-e valaki, aki előtt nem világos, hogy ez egy orbitális hazugság volt, amire bárki bármikor hivatkozhat, miközben az is, aki nyertese, az is, aki vesztese, az is, aki csak ámuló szemlélője a trafikpályázatos botránytömegnek, mind pontosan tudja, hogy itt a pénzéhség, a haverok megfizetése, az érdekvédelemre képtelen kisvállalkozók lerablása volt a valódi cél?
mátmar
Mi ebben az új? Csak folytatják az eddigi gyakorlatot, de már vállalt kormányzati támogatással!
laszlobihari
@szaboria1: Nem a polgármesternek van hozzá köze hanem a zsebének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.