Orosz Mihály Zoltán az általános iskolában 8-10 éves gyerekeket küldött a "buzifelvonulásra". Érpatak független polgármestere, Orosz Mihály Zoltán egy június végi rendezvényen, aVII. Kistérségi és Ifjúsági Sporttalálkozón a helyi általános iskolában okította a gyerekeket díszes öltözékben - írja a Piroslapok.blog.hu. A videón arról beszél, hogy vissza akarják szoktatni a magyar embereket az ősi magyar hagyományokra. "Akinek ez nem tetszik, az menjen a liberálisokhoz, menjen fel a buzifelvonulásra" - szólt a 8-10 éves gyerekekhez.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt nem kellene !
Vagy már senki nem hallgatja meg, vagy egyszerűen nem normális !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ezt nem kellene !
Vagy már senki nem hallgatja meg, vagy egyszerűen nem normális !
Kutyafüle
Hmm.Erkölcsi nevelés érpataki módra:((
A szomorú az, hogy ez a korosztály még nem tud különbséget tenni a jó és a zagyva között, elfogadja azt, amit mondanak neki.
csegala
Ha ez a falu/város első embere, akkor milyen lehet a többi? Ha ez volt a legértelmesebb, mert őt választották meg? Ott valami nagy baj lehet!
JAJMÁR
Ő az, aki kézzel követ töret a közmunkára ítéltekkel ugye? Vajon már ezt is ősi magyar hagyománynak képzeli? Egyáltalán mit képzelnek ezek az ősi magyar hagyományokról, ezek az újmagyarok, meg újkeresztények?
Mentsen meg az Isten minden magyar gyereket, hogy ezek neveljék őket!
Mobil123
Azért ezt nem értem! Nem volt a szülők közt senki aki jó pofán vágta volna véletlen ezt a barmot!!?
Boszi27
Mondom, a végén ő lesz az etika-tanár Érpatakon. Ennyi gusztustalanságot amennyi a Kárpát-medencében felhalmozódott !! Egyesek teljesen kivetkőznek emberi mivoltukból.
Boszi27
Most komolyan! Nehogy a XXI: sz-ban ősi magyar bugyogóban járkáljunk már nagydobosi sütőtökkel a fejünkön! Ha neki tetszik vegye fel.
pacsni
szerintem az utobbi idoben ezek az emberek nem normàlisak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.