Nincs erős ország tiszteletre méltó hadsereg nélkül – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, miután a Parlamentben tárgyalt a NATO-főtitkárral. Anders Fogh Rasmussen üdvözölte, hogy Magyarország megállította a védelmi költségvetés csökkenését, és arra ösztönözte az országot, hogy modern technológiákba, megoldásokba ruházzon be.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nem b@szki, mi nem megyünk be. Téged meg beutalnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Nauta: Mé? Te mi más barna hosszúra gondoltál? :-)
pacsni
@miazavalami: igazad van, nem kapnak, de akkor a kormàny nelegyen nagy a màsok borère.Minek mennek màs orszàgokba hoskodni! Megkène kèrdezni a viki baràtunkat, hogy o 400.000 elkuldenè a fijàt harcolni? en a fiamat sosekuldenèm ilyen helyre, meg kulonben is mineknekik odamenni, kitkell megvèdeni kitol. Jobb lenne ha mindenki a sajàt hàzatàjàn megoldanà a belugyi dolgaikat. ott kulonben sose lesz rend. csak az èletèt kozkàztatjàk ezek a fiatal gyerekek.Nem akarunk hàborut ès màs orszàgba megyunk keresni?
pacsni
@miazavalami: de a NATO orszàgokbòl se megy mindenki a hàboruba.
Kutyafüle
@pacsni: 20.52 Mi akartunk annyira belépni, meg is szavaztuk országosan. Ez pedig kötelezettséggel jár. Ezt osztották ránk, ezt kell csinálni.
Ha férfi lennék, önként és kalandvágyból nem jelentkeznék. Nem azért mert beszari vagyok, csak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.