Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő sorait is felolvasták a mórahalmi Ilonka néni temetésén. A polgámester azt mondja, hogy az idős asszony kérése volt ez a halála előtt - olvasható a Szeged24 beszámolójában.

A 90. születésnapjukat betöltő idős emberek a miniszterelnöktől oklevelet kapnak egy szerény pénzösszeggel kiegészítve, így a mórahalmi Ilonka néni is nagyon várta már Orbán Viktor küldeményét - állítja Nógrádi Zoltán, Mórahalom fideszes polgármestere.

Nógrádi azt mondja, azért olvasta fel az időközben megérkezett oklevél szövegét, mert Ilonka néni ezt kérte. A temetésen egyébként a szertartást celebráló pap kérte fel a polgármestert, hogy mondja el Orbán Viktor köszöntő sorait.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Ez valami új?
Eddig csak a századik születésnapjukra kaptak a "szépkorúak"
-(ha jók az információim)- 1 millió forintot.
Attól tartok ez egy új PR fogás.
Abból is az undorítóbb fajta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
hála a jó égnek, hogy egy szavazóval kevesebb van. (hú de bunkó vagyok, elnézést)
excep
hát nem szép viktortól hogy egyedül elengedte a nénit elkisérhette volna igazán
Szvetlana
@gabrella: 17.35 Én pedig ragaszkodom a 100 ezer forinthoz. Ezzel fogok hozzájárulni a temetési költségeimhez, oly mődon, hogy csináltatok magamnak egy estélyi ruhát, amire mindíg vágytam, de sohasem futotta.
Aztán kozmetika ,pedikúr,Kirúzsozom magam úgy hogy az irígyeim összefossák magukat az irígységtől. A többi pénzt meg elverem mondjuk csippendél fiúkra és utoljára mulatok egyet.:))
pattantyus rozsa
@Szvetlana: Az utolsó sorban írottakat ne hagyd a végére tedd meg még 100éves korod előtt.Az estélyire meg éppen ekkor nem lesz szükség.Szép hosszú életet kívánok neked .Soha ne hagyjon el a humorod.
pacsni
vikit mivel fogjàk eltemetni? a sok miliàrdokkal? ez itt a kèrdès!
bakegya
@pacsni: az alattvalói kerülnek föléje!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.