Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért (Együtt-PM) Szövetség szerint a "rezsim szóvivőjének" hazug kijelentésével szemben éppen a Fidesz önkormányzatai vezettek be drasztikus ingatlanadót országszerte. A Bajnai Gordon vezette tömörülés Hoppál Péternek, a Fidesz szóvivőjének arra a vasárnapi kijelentésére reagált az MTI-nek, miszerint a baloldal - hatalomra jutása esetén - csökkentené vagy megszüntetné a bankadót, a kieső bevételt pedig országos ingatlanadó kivetésével pótolná.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Tisztelt Honfitársunk! Kedves Szimpatizánsunk!

Áder János köztársasági elnök tegnap aláírta a botrányos fideszes földrablást szentesítő földtörvényt, és továbbra is szó nélkül tűri a trafikmutyit. Mi ne tegyük ezt!
Találkozzunk hétfőn a Lendvay utcában, a Fidesz székháza előtt! Mutassuk meg, hogy nem Fidesz-maffia uralta, hanem egy normális Magyarországot akarunk!

További részletekért kattintson: www.facebook.com/events/657024640981299!

Adja tovább, hívja meg ismerőseit! Találkozzunk július 1-jén, hétfőn 18 órakor a Fidesz-székház előtt!

Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség

Csatlakozzon, és hozza el ismerőseit is!
w.egyutt2014.hu/csatlakozz_fb
parbeszedmagyarorszagert.hu/csatlakozz

Egyenként elbuknánk, de együtt győzni fogunk!
coni
Ez az egyetlen amit tehetünk az egyre jobban elhatalmasodó korrupció ellen, hogy minél többen tiltakozunk! Amíg nem késő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.