Az alapjogok magyarországi helyzetéről szóló keddi európai parlamenti vitában a jelentést támogató politikai erők többsége azt hangsúlyozta, hogy a jelentés nem Magyarország vagy a magyar nép bírálata, hanem a kormányé, a vitához hozzászóló magyar néppárti, Fidesz-KDNP-s képviselők többsége szerint a jelentés kettős mércét alkalmaz, ténybeli tévedéseket, csúsztatásokat tartalmaz.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ezt nem érti meg ez a felcsúti vezér. Vagyis érti, tudja is, csak annyira gyáva, hogy ezt elismerje. Ezért bújik szeretett népe szoknyája mögé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@vukkocska: Az a szomorú, hogy a király tv nem képes leadni tisztességesen egy anyagot mert hangosabb a magyar fordítás és nem lehet érteni mit is mondtak igazából akik a kormányunkat bírálták.
vukkocska
@szaboria1: Te ezen csodálkozol? Én azt a csatornát nem is nézem, legfeljebb este, mert akkor vannak jó filmek is.
szaboria1
@vukkocska: Csak reggel szoktam belehallgatni meg délben este más csatornán nézek én is híreket.
sport50
ezt kell hangoztatni az ellenzéknek!!!mert a vezér,ezt nem így adja elő itthon!!szemrebbenés nélkül mást "mond"!!!az ország mögé bújik,pedig minden döntést ő hoz!!!
csikknorisz
Hogy fel vannak háborodva fideszék, ha azt csinálják kint velük, mint ők itthon másokkal.
dömdödöm
egy ilyen külpolitikai ámokfutás után ku_va nehéz lesz visszaállítani az ország nemzetközi tekintélyét sajnos :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.