Az alapjogok magyarországi helyzetéről szóló keddi európai parlamenti vitában a jelentést támogató politikai erők többsége azt hangsúlyozta, hogy a jelentés nem Magyarország vagy a magyar nép bírálata, hanem a kormányé, a vitához hozzászóló magyar néppárti, Fidesz-KDNP-s képviselők többsége szerint a jelentés kettős mércét alkalmaz, ténybeli tévedéseket, csúsztatásokat tartalmaz.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ezt nem érti meg ez a felcsúti vezér. Vagyis érti, tudja is, csak annyira gyáva, hogy ezt elismerje. Ezért bújik szeretett népe szoknyája mögé.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Ezt nem érti meg ez a felcsúti vezér. Vagyis érti, tudja is, csak annyira gyáva, hogy ezt elismerje. Ezért bújik szeretett népe szoknyája mögé.
kamazuka
A bírálat akkor azt jelenit,hogy féli az unió hogy e téren mások is vérszemet kapnak,mitöbb a jövőben más országokban is ajánlott lesz bevezetni egyet s mást?
szaboria1
@vukkocska: Az a szomorú, hogy a király tv nem képes leadni tisztességesen egy anyagot mert hangosabb a magyar fordítás és nem lehet érteni mit is mondtak igazából akik a kormányunkat bírálták.
vukkocska
@szaboria1: Te ezen csodálkozol? Én azt a csatornát nem is nézem, legfeljebb este, mert akkor vannak jó filmek is.
szaboria1
@vukkocska: Csak reggel szoktam belehallgatni meg délben este más csatornán nézek én is híreket.
sport50
ezt kell hangoztatni az ellenzéknek!!!mert a vezér,ezt nem így adja elő itthon!!szemrebbenés nélkül mást "mond"!!!az ország mögé bújik,pedig minden döntést ő hoz!!!
csikknorisz
Hogy fel vannak háborodva fideszék, ha azt csinálják kint velük, mint ők itthon másokkal.
dömdödöm
egy ilyen külpolitikai ámokfutás után ku_va nehéz lesz visszaállítani az ország nemzetközi tekintélyét sajnos :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.