Az Európai Parlament (EP) plenáris ülése szerdán az alapjogok magyarországi helyzetéről szóló, úgynevezett Tavares-jelentést. Az EP plenáris ülése 701 képviselő jelenlétében 370 igen, 24...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Majd hazajön és elmondja, hogy ez a 370 szavazat mekkora "siker" az országnak - mert kurva irigyek ránk... Imádói meg majd isszák szavait.. Propaganda kérdése az egész. Ki hogy tálalja a vereségét. Mindenesetre ma már fogalmazzák az ellenválaszt, mert dühöng a bűnszövetkezet.
tivoli
Szar ügy, hogy országon kívüli emberek mondják meg, mi legyen itt.
Szar ügy, ha az itthoni problémák európai méretűvé nőtték ki magukat.
Szar ügy, hogy a valós problémák amit az Orbán adminisztráció okozott az átlagmagyarnak, kurvára nem érdeklik a Tavares-féléket. Sem a brüsszeli urakat. Itt kifejezetten másról van szó.
szablyafűrész
@tivoli: Tévecc . Nem azt mondják meg, hogy mi legyen, hanem hogy mi NE LEGYEN ! Hol sérti az uniós normákat az ugri-bugri Orbán és bandája !
tivoli
@szablyafűrész: Azt honnan tudjuk, hogy tényleg nekik nem tetszik-e a rezsi-csökkentés, meg néhány hasonló intézkedés? Honnan tudjuk, hogy valójában mely intézkedések történtek az Eu. nyomására? A nép számára jók, vagy a rosszak? Mindegy is, egy a lényeg: Egy a gazdánk, sza meg ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.