Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt arról beszélt az Országgyűlésben, hogy felfoghatatlan, hogy magyar képviselők azokat támogatják, aki el akarják venni a magyarok pénzét. Kövesse a tudósításunkat a parlament csütörtöki üléséről percről percre az MNO-n.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
hogy mondhatsz ilyet te hulye VIKTOR! eddig te loptad meg a Magyar nèpet, elloptad a nyugdijàt az embereknek, ès te pofàzol, hogy a "kèpviselok azt tàmogatjàk, akik elakarjàkvenni a magyarok pènzèt? te nem vagy normàlis, tèged kuràlni kell, mert Grazban màr nem efikàssan kezelnek. màsik helyett klinikàt kell keresni, valahol Mexikoba jò messzire hogy nincs vissza ut.
Pálinkafőző Rézüst
Orbán: Ez egyszerűen felfoghatatlan, hogy kifosztottam, leraboltam a hazámat, és népét, amivel a holdudvaromat jólétben tartom, lenyúltuk az Eu pénzek nagy részét is sikeresen, és ezek után meg mernek szólítani??? Szólni fogok a Patakynak, hogy hozza az ufós seregét, mert kezdek nagyon gyengülni.
nyanya001
Felfoghatatlan az a rablás amit műveltek a magyar emberekkel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.