Összesen egy évre közérdekű szolgáltatót jelölhet ki az állam, ha adott településen nem akad megfelelő szolgáltató - legalábbis ha az Országgyűlés elfogadja a belügyminiszter javaslatát, amely az üzemanyagjelölést...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Powerforce
Nálunk a szemétszállító cég a "rezsicsökkentésre" hivatkozva nem viszi el a szelektív hulladékot, és 27%-os ÁFÁ-ra hivatkozva árat emeltek, így a 10%-os rezsicsökkentést elvitte az ÁFA, mert a 27%-os emelés után többet fizetek,. mint a "rezsicsökkentés" előtt... :-D Tulajdonképpen rezsiátverés ez, Bajnai Gordonnak lett igaza !

A Fideszes kormány úgy ad, hogy kétszer annyit vesz vissza !
:)

Magyarország jobban teljesít? :)))
Powerforce
Szállítsák el saját magukat, akkor kevesebb lesz a szemét!!!
bakegya
-Egyetlen ügynök,egyetlen év alatt, és pikk-pakk megoldja a higéniát!-le leszünk fertőtlenítve!!!
Powerforce
@bakegya: Megmondom mi lesz, ingyen lesz a szemétszállítás a választásokig és utána már nem lesz ingyen , de addig is suttyomban bevezetik , hogy egy hét helyett két hetente viszik csak el a szemetet. És azt mondják majd, ez az ára az ingyenességnek... persze ez csak a választásokig fog tartani. Arról gondoskodni fognak, hogy amíg az összes választás le nem megy, jövő tavaszi, EP, önkormányzati, addig ingyen legyen a szemétszállítás. Utána majd kifizetik a birkák, akik elhitték a "rezsicsökkentést". :-)
pacsni
a megfelelo szolgàltatò èn lennèk a szemètszàllitàsra, elvinnèm az egèsz kormànyt szemèlyesen a ganèlyra. mègha nehèzek is lennènek vàlalnàm azt a kockàzatott is csak a ganèlyra veluk!
tivoli
Nem is gondolnátok, hogy ez a szemét ügy mekkora stratégiai tény vállalkozói berkekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.