Németh Lászlónéék szerint nincs indok a vesztes pályázatok megőrzésére. Pedig a pályázati kiírás épp az ellenkezőjéről szólt, ahogy a törvény is. Az Index kéri a veszteseket, küldjék el pályázataikat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Volt olyan ,hogy nem szeget meg valamit a kormány?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@bakegya: a budapesti dohhányutcai közép szakaszon: nyolc élelmiszer üzlet helyén éjjel nappal üzemelnek már.Ez a része a városnak amúgy is egy fertő.Itt élni -pihenni és dolgozó embernek lenni már képtelenség és hát egyértelmű ez a "rokkanttrafikolásos nemzetmentő kormánypárt munkahelyteremtő vállalkozásosdi"!
Boszi27
@Pisti271: A kiírásban 5% árrés volt, majd miután kihirdették a nyertes pályázatokat 10% -ra módosították. Ez is milyen korrekt. Nem azt kell nézni mit mondanak. Ez már sokszor bebizonyosodott.
szablyafűrész
Nem kell eldobni a visszaküldött pályázatokat ! A nem " nyerő" volt trafikosok őrizzék meg, ugyanis a pályázatokon hivatalos jelölések ( érkeztetés, továbbítás...stb.) szerepel és a rezsim bukása után össze lehet vetni a "nyerő" pályázatokkal, majd annak alapján szépen kitúrni a csókos "nyerőket" a bizniszből, tehát bizonyítékként felhasználható a visszaküldött pályázat !
mátmar
Nem először és nem utoljára szegi meg a szavát Észkombájn miniszterasszony egyet jól megtanult HAZUDNI. Ebből meg a mellébeszélésből írhatna már egy diplomát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.