A Nyíregyházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 17 éves tiszaeszlári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal fiú és édesapja 2013. július 8-án délelőtt a tulajdonos engedélye nélkül csalánt szedett egy nagycserkeszi tanyán.

Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Canada
Nagyon kíváncsi lennék, hogy a tulaj aztán később levágta-e a csalánt... Nyilván a gazdaságban neki is szüksége lehet rá, de ha mégsem, akkor ez szemétség...
levarosbukta
Szerintem is szemétség, dugja fel az összeset!
kkalman
Ha a gazdának annyira kell a csalán, jöjjön hozzám. Annyit adok neki, hogy el sem tudja vinni.
lenhardtibolya
A lényeg - szerintem - hogy más ember tanyájára bemenni sem illik a tulajdonos engedélye nélkül, az pedig végképp pofátlanság, hogy amikor bemegy lopni valaki, még ő fenyegeti a tulajdonost, mégpedig megöléssel... Sajnos létezik egy olyan kisebbség, amelyiknél ez napi gyakorlat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.