Politikai nyilatkozatok az ítélkezést nem befolyásolhatják, társadalmi kérdések azonnali megoldását pedig nem lehet várni a Kúriától – mondta Darák Péter, a legfelsőbb bírói fórum elnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Darák Orbán Viktor egyik, a Kúria devizahitelekkel kapcsolatos döntéséről szóló kijelentésére reagált.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha a politika nem befolyásolja az ítélkezést akkor minek kellett nyugdíjazni a nem fideszes bírákat? Miért mondja Orbán a parlamentben hogy botrányos, hogy a bíróság a vonatkozó törvényeket és nem a magyar családok érdekeit veszik figyelembe? Navracsics miért tesz szemrehányást ha nem a magyar családok által elvárt büntetést szabja ki valakire a bíróság? Végül is a jogi területet amihez elvileg konyítanak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.