Az Együtt-PM véleménye szerint a kormányzati tartalékokból azonnal ötvenmilliárd forintos többletforrást kell biztosítani a kórházaknak, hogy legalább rövid távon megoldódjanak az intézmények finanszírozási problémái - mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi László.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Azt a kórházak úgysem kapják meg,mert kell a D-i focistadióra !
Feraj49
Azt a kórházak úgysem kapják meg,mert kell a D-i focistadióra !
pacsni
ha a fidesz nem a stadionokra koltenè a lovèt, kevesebbett loptak volna,(nyugdij) a temetèsre ès a repulo utra nem koltottekvolna 9 millio+ 9millo= 18millio, kevesebb lenne nekik a fizetèsuk, a havi rezsi a parlamentbe (sporolnànak) a tanàcsadòknak nem adni 9milliot akkor boven lehetne finanszirozni a korhàzakat, de a jò tanàcsadok azok mi a lò@ t tanàcsolnak neki? nem vagyok kozgazdàsz, de tudnàm, hogy honnan kène osszeszedni a pènzt a finanszirozàsra. Nem kell itt a vargacsomag, a matolcsy csomag ez csak mind urugy, hogy tudjanak lopni. Csak ezek a szemetek mindig azt mondjàk, hogy szoritani kell! igen az O nyakukat kène megszoritani, hogy ne kapjanak tobbett levegot se!
pacsni
azt mèg megse kèrdeztem, hogy amit az EU ad pènzt, azt mire adja, ès hova koltik ezek a moslèkok? gondolom, hogy annak megvan a pontos prezis helye hogy hova kène kolteni?nem kell nekik elszàmolni az EU-nak hogy hova b@tàk el a pènzt?
tivoli
@pacsni: Három napon belül megkapják kárpótlásukat a holokauszt-túlélők.
A kifizetések felgyorsítása miatt a kormány hozzájárult ahhoz, hogy a MAZSÖK 5,6 millió dollárnak megfelelő összeget 3 munkanapon belül átutaljon a kifizetéseket végző és felügyelő Claims számára.
ndex.hu/belfold/2013/07/06/harom_napon_belul_megkapjak_karpotlasukat_a_holokauszt_tulelok/
verőce21
Csak kicsiben ecsetelem: nem kellene a kórházi beszerzéseket úgy intézni, hogy - nekünk nem kell a 40 forintos papírzsebkendő csomag, csak a 100 forintos! - (de ezt milliókban is lehet fogalmazni.)

Majd ha ez megváltozik, akkor nem lesznek kifizetetlen számlák. Sok gazdasági vezetőt ki kellene még addig rúgni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.