Vajon Orbán Viktor beszámolt az új szövetségeseinek a 2000 emberkereskedő szabadon bocsátásától - kérdezi a Tisza Párt alelnöke.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Mit akar ez a faszkalap? Őt még nem jegyzik sehol! Kitömték egy kis lóvéval és azóta játsza az eszét! Egy jó húzássa volt ,lerendezte az egész ellenzéket!
Béla333
" Hogy mi köti össze a “patriótákat”? Állítólag az illegális migráció megfékezése. Vajon Orbán Viktor beszámolt az új szövetségeseinek a 2000 emberkereskedő szabadon bocsátásától, a letelepedési kötvényekről és a több tízezer gazdasági migráns behozataláról?
– kérdezte Magyar Péter. "

Minek számolt volna be? A hülyemagyar maffiahívők tudnak róla, helyeslik, hát akkor biztos a sógorok is meg a csehek is helyeselnék...!!
Vagy nem?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Seggdugasznak született, ezért széltében terjed

de ahogy annyi más dologban itt sem tagadja meg önmagát

A hogy magyar fogalmazott „Olyan ez, mint amikor egyik klubba sem hívnak meg, ezért sértődötten alapítasz egy sajátot”, Orbán ádáz igyekezetéről, hogy ő biza mértékadó tényező lesz valahol.
Az MTI szerint Bécsben, Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap egy új európai politikai együttműködést jelentett be: Herbert Kickllel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével, valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével.
Persze egyelőre csak az „MTI szerint” és csak „Orbán jelentette be” és persze csak próbálkozás hisz ennek feltételei is vannak.
Azonban mindez eltörpeűl attól, amit ez a szerencsétlen gusztustalan dagadék vízónál:
„Új korszak kezdődik”,
„Az új korszak első, döntő jelentőségű pillanata az új európai politikai frakció létrejötte, amely elképzelése szerint meg fogja változtatni az európai politikát.
Ma egy olyan politikai formációt hoznak létre, amely ’hasítani fog’ és nagyon gyorsan az európai jobboldal legerősebb tömörülése, legnagyobb frakciója lesz”!!! =))
verőce21
Jó munkát és sok sikert kívánunk az új EP frakciónak a gyarapodásához és a munkájához...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.