„Tisztelt Elnök Úr! Magyarország polgáraiként úgy ítéljük meg, hogy elérkezett az idő, amikor hangot kell adnunk véleményünknek arról, ami az elmúlt időszakban az Európai Unió Parlamentjében történt. Hazánk az elmúlt két évtizedben olyan nagyszerű eredményeket tudott felmutatni, amelyekben nekünk, civileknek elvitathatatlan érdemeink vannak. 40 év államszocialista diktatúrát követően saját erőnkre támaszkodva, gyakorlatilag minden külső segítség nélkül kellett felépítenünk egy demokratikus jogállamot, és ez a folyamat, a rendszerváltás mind társadalompolitikai, mind közjogi értelemben a mai napig része a mindennapoknak. Megítélésünk szerint azonban számos közösen elért vívmány veszélybe került Strasbourg »Tavares jelentést« elfogadó, múlt szerdai döntése nyomán. Meggyőződésünk, hogy az Európai Parlament egy nagyon veszélyes útra lépett. Olyan alapvető elveket sért, mint a nemzeti szuverenitás és önrendelkezés, megkérdőjelezve egyúttal a magyar Országgyűlés döntési kompetenciáját és...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
„kedves csizmadia lászló! Így kis betűvel!
Nagyon szeretném megkérni, soha többet ne használja azt a kifejezést, hogy:
„Magyarország polgáraiként”! Én nem vagyok az ön véleményével egyező hitű és gondolkodású, pedig Magyar Állampolgár vagyok!
Az én nevemben ne nyilatkozzon, és ne kérjen számon senki, de ne is véleményezzen másokat.
A jövőben tegye azt teljes mellszélességben a saját maga nevében.
Egyben kérem, most még kulturált és lágy hangon, vonja vissza a kijelentéseit, amely valaha is elhangzott az ön szájából többes számban!

Nem vagyok, az ön elkötelezett híve! Csak, Magyar Állampolgár!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Vasárnapiiskolás: deeeeeeeeeeeeee...:)))))))))
Tootsy
@Csizmás Kond: 1/ Fogalmam sincs, milyen hitelrol papolsz. 2/ Ujzeland nekem egy fityinget nem adott, engem itt csak EMBERILEG becsulnek azert, ahogy dolgozom, ahogy elek- ezt otthon ebben a pillanatban senki nem kapja meg, aki nem fideSS-es.
3/ Ha azt nevezed anyagi haszonszerzesnek, hogy valaki normalis, atlagos szinten akar elni es a gyerekenek enni adni, cipot, ruhat venni alapfokon (nem a Nina Ricci butikbol, vagy mashonnan), mert a munkaja utan megerdemelne - akkor ezt is vallalom. De ezzel te most egyenesen eliteltel 500 ezer embert, aki egyszeruen a napi megelheteseert ment kulfoldre dolgozni.
Mondd, te nem veletlenul valami ujonnan allampolgarositott magyar vagy? Rettenetesen dongeted a melled az otthonmaradottak mellett, (akiknek a szememben a legnagyobb tisztelet es megbecsules jar), ugyhogy neked meg nagyon kell mindenfele igazolnod, hogy te mekkora magyar is vagy...
Nem baj, ilyenek is kellenek... En nem arultam el a hazamat, sot,...Azert mert orbant nem fogadom el a piszkos kormanyzasaval egyutt, ez meg legyen az en problemam, nem a tied...
bakegya
A szuverinitásom és egyben az önrendelkezésem az sértegeti aki a nevemben levelezget,nagyra nyilt pofával vagdalkozik stb,stb akár határainkon belül,vagy kívül is!
sport50
csak ne beszéljen az én nevemben csizmadia"úr"!!!nem a magyar népet,csak a kormány híveit kellene beleírni!!!és azt is megírta remélem,mennyit kapnak,mint "civilek"ezért???
Vasárnapiiskolás
@sport50: Hova gondolsz.Majd még bevallják...várd ki.Matuzsálem becsókolhat
szablyafűrész
@lbs: Úgy tűnik, érettségi nélkül is előbbre tart mint te a "rakétamérnökiddel".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.