„Tisztelt Elnök Úr! Magyarország polgáraiként úgy ítéljük meg, hogy elérkezett az idő, amikor hangot kell adnunk véleményünknek arról, ami az elmúlt időszakban az Európai Unió Parlamentjében történt. Hazánk az elmúlt két évtizedben olyan nagyszerű eredményeket tudott felmutatni, amelyekben nekünk, civileknek elvitathatatlan érdemeink vannak. 40 év államszocialista diktatúrát követően saját erőnkre támaszkodva, gyakorlatilag minden külső segítség nélkül kellett felépítenünk egy demokratikus jogállamot, és ez a folyamat, a rendszerváltás mind társadalompolitikai, mind közjogi értelemben a mai napig része a mindennapoknak. Megítélésünk szerint azonban számos közösen elért vívmány veszélybe került Strasbourg »Tavares jelentést« elfogadó, múlt szerdai döntése nyomán. Meggyőződésünk, hogy az Európai Parlament egy nagyon veszélyes útra lépett. Olyan alapvető elveket sért, mint a nemzeti szuverenitás és önrendelkezés, megkérdőjelezve egyúttal a magyar Országgyűlés döntési kompetenciáját és...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
„kedves csizmadia lászló! Így kis betűvel!
Nagyon szeretném megkérni, soha többet ne használja azt a kifejezést, hogy:
„Magyarország polgáraiként”! Én nem vagyok az ön véleményével egyező hitű és gondolkodású, pedig Magyar Állampolgár vagyok!
Az én nevemben ne nyilatkozzon, és ne kérjen számon senki, de ne is véleményezzen másokat.
A jövőben tegye azt teljes mellszélességben a saját maga nevében.
Egyben kérem, most még kulturált és lágy hangon, vonja vissza a kijelentéseit, amely valaha is elhangzott az ön szájából többes számban!

Nem vagyok, az ön elkötelezett híve! Csak, Magyar Állampolgár!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Remélem, Schultzék már összeszedték magukat és válaszukban bocsánatot kérnek a CÖF-től, mint Tavares Farkas Flóriántól.
nemkati
@bretagne: Az a Tavares-féle bocsánatkérés a valóságban cáfolata mindannak, amiket Farkas Flórián állít. De hát ez a pártduó (Fidesz-KDNP) nem az igazmondásáról híres.
coni
"Magyarország polgáraiként úgy ítéljük meg, hogy elérkezett az idő, amikor hangot kell adnunk véleményünknek"
Nagyon szűk réteg nevében beszél, még akkor is ha a levelet aláíratta az összes tíz éven belül elhunyttal akár csak a rezsi csökkentést.
Az EP parlamenti többsége (2/3) megszavazta hogy gyámság alá kerüljünk mert a rezsim visszaélt a 2/3-os parlamenti többségével. Mivel a CÖF nem hajlandó elszámolni miből fizeti a sok százmilliós kiadását, feltételezhetjük, hogy a mi adónkból cöfög.
szaboria1
Flórika mindig is hazudott csak meg kell kérdezni az összes roma szervezetett.
csikknorisz
Tavares-jelentés az az, amit a Tavares nevű kommunista akárki összefirkált. Remek volt a ma reggeli köz- vagyis pártrádiós interjú Semjénnel, nem csalódtam a Vasárnapi Újságban. :)
bretagne
@nemkati: Az biztos, de így szembehazudni! Nem gondolt arra, hogy valaki majd megkérdezi? Azt nem értem, miért vannak csöndben az emberek? Máshol már égne a város, amit természetesen nem kívánok.
nemkati
@bretagne: De legalább tele lenne minden újság és az egész média a hazugság leleplezésével. Birkák vagyunk, na, hogy ezt így hagyjuk. :(
Mondjuk, könnyebb lenne tiltakozni, ha lenne valaki, akire az emberek hallgatnak, és kivinné a tömeget az utcára, mert máshol nem lehet igazán nagy (hang?) erővel tiltakozni. Persze, az emberek már elfásultak. Én tegnap olyan dolgokat tudtam meg a parlamenti képviselőkről és az ott folyó munkáról (?), hogy meglehetős apátiába süllyedtem. Mondhatni elvesztettem a reményt, hogy ebből az országból valaha élhető hely legyen.
bretagne
@nemkati: Mindenben egyetértek. Aki után mennének az emberek, az pedig nem akar elindulni. Nem félelmből, hanem jól felfogott érdekből. (Ha tudod, kire gondolok!)
A képviselőkről sajnos nagyon sok mindent lehet tudni, de a 2/3 az 2/3!!!
kedwes
„kedves csizmadia lászló! Így kis betűvel!
Nagyon szeretném megkérni, soha többet ne használja azt a kifejezést, hogy:
„Magyarország polgáraiként”! Én nem vagyok az ön véleményével egyező hitű és gondolkodású, pedig Magyar Állampolgár vagyok!
Az én nevemben ne nyilatkozzon, és ne kérjen számon senki, de ne is véleményezzen másokat.
A jövőben tegye azt teljes mellszélességben a saját maga nevében.
Egyben kérem, most még kulturált és lágy hangon, vonja vissza a kijelentéseit, amely valaha is elhangzott az ön szájából többes számban!

Nem vagyok, az ön elkötelezett híve! Csak, Magyar Állampolgár!
nemkati
@bretagne: Nem biztos, hogy tudom, kire gondolsz.
Azt tudom, hogy Mesterházy elég erőtlen, dacára annak, hogy az MSZP ma a legerősebb ellenzéki párt.
Schiffernek nem túl sok a támogatója. Maga a párt pedig... éppen most hallottam róluk nagyon siralmas tényeket.
Bajnai szerintem ma a csúcs, de ő sem az az igazán karizmatikus politikus, neki az a pozitívuma, hogy nagy hozzáértéssel tudja kezelni a gazdaságpolitikát, és tisztessége, igazságérzete nagyon reménytkeltő.
A Párbeszéd Magyarországért remek emberekkel van tele, de nem tudom, ki az első számú ember náluk, akár bármelyikük lehet.
Gyurcsány és a DK. Gyurcsányt a Fidesz sikeresen leamortizálta. Őt ma többen elutasítják, mint ahányan bíznak benne. Pedig, ha szó lenne egyszer valamikor egy 0rbán - ellenzéki politikus vitára, akkor Gyurcsány az egyetlen, aki a győzelem reményében ki tudna állni a diktátorral. És fölényesen győzne is. A többit 0rbán lemosná a porondról. Na nem azért, mert 0rbánnál lenne az igazság. 0rbánnál a populizmus, a parasztvakítás, a kettős beszéd, és a hazugság van. Ritka egy semmi ember, ahogy az emberek szemébe hazudik. És ezt a ravasz rókát az ellenzékiek közül Gyurcsány kivételével egyik se tudná kiugrasztani a bokorból. Én azért Bajnainak szurkolok, mert neki még van esélye győzni. Gyurcsányt előbb tisztázni kellene, ami elég nehéz azokkal szemben, akik gondolkodás nélkül készpénzként elfogadnak bármit, amit ellene állítanak. De, mint látjuk, volt pártja is ellene van, így ez elég nehéz.
Vagy felbukkan egy új ember valamikor a következő években, vagy Gyurcsányt kell visszaemelni a méltó helyére. 0rbán ellen eddig még csak ő volt képes eredményre.
nemkati
@kedwes: "Egyben kérem, most még kulturált és lágy hangon"

és mittte teszel, ha csizmadia lászló ezt így folytatja?
Tootsy
@nemkati: Talan tul sokat fizikailag nem tud tenni, de engem is felmergesitett a szoveg, hogy egy maga- es botcsinalta kis hordoszonok olyan emberek neveben szolal fel es megy neki a komplett Unionak, akik azt se tudjak rola, hogy letezik. (Marmint ez a kis csizmadia valaki...)

Kulonben nagyon szeretem az utolso elotti hozzaszolasodat , elemzesedet,...
Nagyon jol latod, a csuti torpe semmit nem tartott meg a jogtudomanyokbol, csak az ugyvedi nyelvcsavarokat, amivel egy atlagos embert nagyon meg lehet keverni, foleg, ha mondjuk az Olga ele kerulnenek egy szoparbajra...:o(

Csak Gyurcsany volna melto ellenfele, minden tekintetben...:o))
Dr.luigilongo60
Néd má!!...pattog az állampárti besúgó. CÖF...CÖF...CÖF
nemkati
@Tootsy: Igen, és ezt szerintem nem csak mi ketten látjuk így de még nagyon sokan. Én tudom, hogy Gyurcsánynak sok hibája van. Sokat pózol, gyakran túl szenvedélyes - ilyenkor nem ügyel a szóhasználatra - , de hogy őszintén beszél, és lelkes híve az igazságnak és a szókimondásnak, az nyilvánvaló. Amikor megválasztották miniszterelnöknek, még nem volt érett erre a feladatra. Saját bevallása szerint nem látta át az az egészet, csak az elsőlépéseket látta. Ami a kudarcához vezetett, az nagyjából azonos súllyal az ellenzék lejárató hadjárata, és a sajátjai ellenkezése volt. Gyurcsány nem volt elég ahhoz, hogy az MSZP korrupt és pénzéhes politikusait visszafogja, mert ebben nem állt szinte senki mellé. Mit mondjak, személy szerint sajnálom, hogy az MSZP nem bukott nagyobbat. Mert ma már persze változtak, de nem eléggé.
Tootsy
@nemkati: Ha valaki, akkor en tudom, hogy mennyire tullihegtek meg a lejaratasat is, mennyire akartak a vesztet, mert az ellensegei mar akkor tartottak tole...Ha gondolod, priviben irhatok rola tobbet is, ugyhogy en tudom, mennyit er egy ellenzek altal felfujt hir, szemetkedes...:o(((
öcsi55
@nemkati: Sajnos,teljesen egyet kell,hogy értsek veled,én sem látok egy karizmatikus vezetőt sem aki mögött felsorakozhatnánk,hogy leváltsuk O.v.-ét.Szerintem nagyon felaprózódott nem egységes az ellenzék.Az fideszes egy óriási gazdasági csődbe hajszolta az országot és még ezt megtetézte a demokrácia teljes leépítésével.Na ez már az E.U.-nak is sok volt,most meg visítanak,mint a patkányok amiknek a farkára léptek.Jönnek a hülye szöveggel a nemzetközi nagytőke a rezsi csökkentés a kettős mérce,s.t.b.mindenkiben hibát találnak csak magukban nem.Ehhez még csatlakozik a "független média"meg az ilyen agyon pénzelt fideszes seggnyalók,mint a cöf.Nem akarok sértő lenni senkivel szemben,de a magyar embert a pénztárcáján keresztül lehet a legjobban befolyásolni,csak a pillanatnyi hasznát látja,hogy aztán mi lesz az más kérdés,ez a rezsi csökkentés.Sajnos idáig süllyedtünk Európának kell megvédeni minket a saját kormányunktól.
Csizmás Kond
@nemkati: Amíg az országa és népe érdekeit védi addig igen, más mindenki aki ezen érdekeket másodlagosnak tekint az a szemembe áruló.
nemkati
@Tootsy: Most ez borzolja a kedélyeket:
mno.hu/belfold/szanyi_gyurcsany_maga_adta_at_a_sajtonak_az_oszodi_beszedet-191504
Részemről Szanyit nem tartom sokra, és igazmondásban Gyurcsány viszi a pálmát. De ha tudsz valamit első kézből, szivesen olvasom priviben.
DR Eric CARTMEN
Szerintem már az egész EU reszket !!! Valószínű a röhögéstől !!!Ez a műcivil bohócszervezet egyébként azt ígérte, hogy márciusig elszámol azzal, honnan van a pénz, amit a birkamenetekre, meg a mocskolódó kampányukra fordítottak. cca 3-400 milliót rebesgettek.
Dr.luigilongo60
Egy olyan országban, ahol emberek százezrei kénytelenek elhagyni a szülőföldjüket a kormány balfék gazdaságpolitikája és hatalmi törekvései miatt, ott maga a kormány a hazaáruló.
nemkati
@Csizmás Kond: Ha azt véden, akkor fejet hajtanék előtte. Előtted nem hajtok fejet, mert te nem veszed a fáradságot, hogy a mélyére nézz a dolgoknak. Mert ha vennéd, akkor látnád, hogy Csizmadia is csak a korrupt Fidesz szekerét tolja, a saját érdekeiket védik, a saját pusztító kormányzásukat védek, és nem a magyar emberek érdekeit. Bár ez utóbbit védenék, lelkesen tapsolnék nekik. De maguk ellen hergelték az egész európai parlamentet. Nem Magyarország, a magyar emberek ellen, mert a magyar embereket az únióban tisztelik azért, amit a rendszerváltás óta elértek, és sajnálják, amit a Fidesz zsarnoki uralma alatt el kell szenvedjenek. Nagyon sok segélykiáltás jutott el az únióba, mert itthon nem hallgatnak meg senkit, akik akár egy többség, akár egy kisebbség érdekeit szeretnék érvényesíteni - vagy legalább köztudottá tenni.
Csizmás Kond
@nemkati: Ma mindenki azt mond ami hangzatos és tetszetős, erre sajnos egyre inkább nagyobb hangsúlyt fektetnek, viszont amiben csak szikrája is látszik, hogy az önállóságra a mások előtti folytonos hajbókolás elkerülésére törekszik annak inkább igazat adok, mint annak aki ma is csak abba jár, hogy külföldi hitel fejébe mások kénye kedve szerint ugráljunk.
Azt is lehet vitatni, hogy ki mondja de csak akkor ha egy olyant tudsz mutatni ellenpéldaként akire nem lehet semmi hasonlót rákenni. Az EP pedig sajnos egyre gyorsabban kezdte magát lejáratni, egyre több piszok kerül róluk a felszínre ami nemcsak a hitelüket hanem egyáltalán a szabadságukat is megkérdőjelezi.
A fidesz csak azt teszi aminek ezelőtt húsz éve neki kellett volna fogni.
szablyafűrész
Csizmadia !

A leveled mellé csatold be az állambiztonsági szolgálatnál kapott minősítésedet is. Itt van:

„Operatív tevékenységében kezdeményező és önálló, de össz-tevékenységéből – emberi magatartásából – hiányzik a következetesség és a felelősségérzet. Saját jelentései leszámítva a terjengősséget, jók, zömében operatív értékkel bírnak és hasznosíthatók. Hálózattartó munkája fokozatosan javul. Hálózatai egyre több olyan információt szolgáltatnak, amelyek operatív értékűek. E jelentések értékelése azonban nem mindig szakszerű, esetenként a feladatok meghatározása az általánosság szintjén mozog. [...] Emberi magatartásából hiányzik a következetesség és a felelősségérzet. Saját jelentései – leszámítva a terjengősséget – jók, zömében operatív értékkel bírnak és hasznosíthatóak. A minősítési időszakban Csizmadia László elvtársnál felszínre kerültek olyan negatív jellegű magatartási formák, amelyek korábbi minősítéseiben nem találhatók, vagy csak utalás van rájuk. [...] jellembeli tulajdonságai miatt munkatársai nem szívesen dolgoznak vele, a fedőmunkahely vezetője visszarendelését kéri. [...] két esetben jutott tudomásunkra, hogy dekonspirálta Belügyminisztériumhoz való tartozását. [...] arrogáns és intrikus megnyilvánulások miatt [...] jelenlegi beosztására alkalmatlan. [...] Áthelyezésére a BRFK III/II. osztályon lehetőség nincs. [...] Biztonsági okból nyugállományba helyezésével szolgálati viszonyának megszüntetésére teszünk javaslatot.”
joopapa
Tisztelt csizmadia véletlenül sem úr!Magyarország polgáraiként úgy ítéljük meg, hogy elérkezett az idő, amikor hangot kell adnunk véleményünknek arról, hogy húzzon el a közéletből a cöfös bagázsával együtt!
Pálinkafőző Rézüst
A besúgók még ma is összetartanak.@Dr.luigilongo60: ...
gibgab
"Lehetne tanulni abból a gyakorlatból, amelyet a FIDESZ végez immáron 10 éve. Ha kell képesek mozgósítani híveiket és azok holdudvarát. Gondoljunk csak a már szinte alig emlegetett „polgári körökre”, vagy éppen az elmúlt hetek, hónapok alatt gründolt CÖF-re. Bár ez utóbbi a gondolkodó emberek sokaságában járatja le magát bornírt leveleivel, ám a talpas híveket mindez nem érdekli, csapatostul állnak a zászló mögé.
Egyre jobban fenyeget annak veszélye, hogy erőfeszítés ide, erőfeszítés oda, nem sikerül megszólítani a mai helyzettel elégedetlen, de pártpolitikailag el nem kötelezett tömeget. Márpedig enélkül nem fog menni semmilyen megújítási kezdeményezés."
gondolatok-ideak.blogspot.hu/2013/07/az-elmult-napokban-pihentem-kicsit.html
bretagne
@nemkati: Én is Gyurcsányra gondoltam. Nem tudom, miért olyan ellenségesek vele (tisztelet a kivételnek.) Én naponta nézem az ATV Fórum c. előadását. Kivétel nélkül - legalábbis a betelefonálók zöme - mindenki őt akarja vissza. Nem szoktad nézni? Érdemes. Mesterházy valóban erőtlen, és az emberek haragszanak rájuk, pedig mindent megtett, hogy az MSZP-t visszategye. Csak ez lassú folyamat. Bajnai is jó lenne és elég sok a támogatója. A fene érti,hogy neki mi baja Gyurcsánnyal. Pedig ő vitte be a politikába.
kedwes
@nemkati: Biztos kíváncsi vagy rá?
Tudod, az egyik „becenevem”: Az Aljasság Alap Mértékegysége.
Nehéz kiérdemelni, de akinek eddig sikerült nem felejtett el!
marlin
@Csizmás Kond: Ja, igaza van, volt!! Lesz??
Szóval egy újabb példa arra, hogy milyen valójában a Fidesz arculata, és kik is a fideszesek!!
szigoruantitkos.hu/szt-tisztek/csizmadia-laszlo-115.html
Vagy a ti(!) III/II- esetek az hó III/II-es ??
Tootsy
@Csizmás Kond: Mondd, te azt a kezet harapod meg, amelyik enni ad? Miert vagyunk akkor az Europai Unio tagjai - ahova orban lihegve keredzkedett be , mar ellenzeki koraban is -, akkor miert is nem tartottuk meg azt az oriasi fuggetlensegunket, piszok nagy magyarsagunkat, oszt szepen ehenhalhattunk volna mar regesreg, most viszont legalabb orbannak meg a sleppjenek van mit a tejbe apritania, viszont a sajat nepet a nyomorba vezette, hosiesen.
Csizmás Kond
@Tootsy: Nézd kislány engemet sose kellett etessen más szóval ha a beszólásom harapásnak tűnik is akkor sem olyan kezet érintett akitől azelőtt elfogadtam volna valamit.
Az unió lehet egyeseknek ingyen-étkezde, megélhetési forrás vagy ingyen-pénztár viszont nekem csak egy olyan szervezet ahol a meglátásaim szerint még nincs kialakulva az egységre jellemző bánásmód inkább az erősebbkutyapolitikáját folytató gőg jellemző rájuk. Az amivel ők úgymond segítenek az nem az saját zsebükből származik, hanem a z unióba befizetett pénzek olyan elosztása aminek eredményekén még nagyobb haszonra számítanak.
Az aggodalmad viszont kétségeket szül, ugyanis egyszer Új-Zélandinak vallod magad máskor meg uniós tagnak. Az úgynevezett EU gazdasági szempontok alapján választ tagokat azon földrész országai közül akik amúgy területileg Európaiak de gazdaságilag még nem tudtak elérni bizonyos magasságokat, vagyis ott csak a pénz dominál. A függetlenség pedig része az alapszabálynak csak annak szigorú betartása fékezi az unió kapzsiságát amiért folyton hánytorgatóznak is az illetékesek. É igeni meg kell őrizni identitásunkat, hogy ne jussunk olyan sorsra amikor nem tudjuk ledönteni kik is vagyunk.
Tootsy
@Csizmás Kond: Kosz a valaszt, ez a velemeny is egy velemeny, nem vitatkozom es nem is akarlak meggyozni sem sok mindenrol, ami az Unio tagjakent az orszagunkat erinti.

En ugyan Uj-Zelandon elek, de mint magyar bevandorlo, es Unios is vagyok, meg mindig mint CSAK magyar allampolgar, amit az Unio tesz vagy nem tesz Ma.o.-gal, Ma.o-nak, az nekem pont annyira faj, vagy pont annyira orulok az elonyoknek, mint akik Ma.o. jelenlegi hatarain elik meg magyar allampolgarsagukat.
Elarulni az unios hazamat sem otthon, sem itt nem fogom, de mivel ez az orszag mar most tobbet adott nekem az elmult 13 ev alatt, mint amit otthon 46 ev alatt kaptam a sajat hazamban, igy megprobalok lojalis lenni ehhez az allamhoz is, ami nem zarja ki a mondatom elso felet, sot...
Engedd meg nekem, hogy - a kulfoldi sajtonak koszonhetoen - sokkal nagyobb ralatassal kezeljem az Unio es Ma.o. kerdeset.

Az itteni sajto is ugy latja, hogy az Unionak semmi baja Ma.o.-gal, csak orban viktor erthetetlen, antidemokratikus, diktatorikus politikajaval van baja, ami ugy log ki az unios orszagok politikajabol, mint itt a feher birkak kozul a fekete baranyok.
kedwes
@nemkati: Ahogy megtekintetem az adatlapodat, nincs félni valód!
lbs
Reméljük, hogy genosse Schultz megtanult olvasni.
Bár szemmel láthatóan a Horn temetésen is valami olyasfélét mímelt.

Azért - legalább az érettségi erejéig - nem ártana egy Montessori iskolába (gyógypedagógia) beiratkoznia...
Csizmás Kond
@Tootsy: Ez tetszik a legjobban :
"ez az orszag mar most tobbet adott nekem az elmult 13 ev alatt, mint amit otthon 46 ev alatt kaptam a sajat hazamban, igy"
...nem kommentálom mert sértve éreznéd magad...
Tootsy
@Csizmás Kond: Nyugodtan kommentalhatod, nem en vagyok az egyeduli, aki egy elheto eletert, tisztesseges munkaert, megbecsulesert ment el az orszagbol... 500 ezer ember megse blogolhat a Propin,...

Nem az iskolai evekre, a fiatal koromra gondoltam , mert te azt is kimagyaraznad, hogy az meg az "atkosban " volt, tehat eleve nem lehet jo, ugyhogy ez kilove, de igazan ervenyesulni, tisztesseges munkaert elismerest kapni igazan itt kaptam. Otthon mar egy 35 eves not egy vagy tobb gyerekkel a hata mogott mar nem alkalmazzak, mert nem megbizhato munkaero. Kosz, ebbol elegem volt. Hiaba mondtam, hogy a gyerekem szinte sosem beteg, es akkor azt is meg tudom oldani, ha valami konnyebb betegsege van, mert vigyaz ra a nagymama, igy is a kisebb tudasu frissen vegzett ferfit alkalmaztak. Ne mondd nekem, hogy most maskepp van...Ez nem a velemenyem, ez a sajat TAPASZTALATOM...
Csizmás Kond
@Tootsy: Hát legyen de ne feledd figyelmeztettelek.
Az aki anyagi érdekekből vándorol annak sosem volt hazaszeretete vagy honvágya...aki mégis azt állítja az hazudik.
Ma egy szabad világot élünk, mindenki oda megy ahová akar azt tesz amit akar, ebbe nem szól bele senki, viszont az nem jelenti azt, hogy hátrahagyva csapot-papot visszakiabálhat és beleszólhat a hátrahagyott életbe.
Az a felfogás, hogy valaki azért él valahol hogy ott neki abból anyagi haszna származzon az már csak néhány etnikumnál jellegzetes. Szóval nem akarlak sértegetni de a magfogalmazásod szerint azért vándoroltál mert ott abból hogy idegen vagy hasznod származott...és ha majd betelik ott is a hitel és lesz ahol ismét adnak akkor ismét szeded a sátorfát...?
Nem vagyok sem irigy sem nem érdekel senki életfelfogása, de az ilyen kijelentések ilyen válaszokat szülnek bennem.
...képzeld el hányan vannak akik nálad rosszabb sorsban éltek de a maradás mellett döntöttek, szavaztak és most azok piszkálják akik kereket oldottak...?
Ha elmentél jól tetted de próbáld tiszteletben tartani azok életét és döntéseit akik maradtak, és akik békében hagynak nem szabják meg miként élj.
...gondolkodj el rajta mielőtt válaszolnál.
...
Pálinkafőző Rézüst
@Vasárnapiiskolás: szerinted??? Dejszen akkor a vajdáját korrepetálná...bár reménytelenül---...
@Tootsy: gondókoggy...:)))))))))))) itt röhögök, tedd már meg...:))))
Vasárnapiiskolás
@Pálinkafőző Rézüst: Igaz...mint a borotválkozás,mintha semmit sem csináltál volna...
Vasárnapiiskolás
@Pálinkafőző Rézüst: Leginkább azon csodálkozom,hogy fagyimatyi tud írni
Vasárnapiiskolás
@Pálinkafőző Rézüst: Bonyolultabb mint egy feljelentés.Ki segített neki?Csak nem Flóri segítette,mint igazmondó juhász?
Pálinkafőző Rézüst
@Vasárnapiiskolás: de, valszeg...ne röhögtessé má'...:)))))))))))))))))9
Pálinkafőző Rézüst
@Vasárnapiiskolás: deeeeeeeeeeeeee...:)))))))))
Tootsy
@Csizmás Kond: 1/ Fogalmam sincs, milyen hitelrol papolsz. 2/ Ujzeland nekem egy fityinget nem adott, engem itt csak EMBERILEG becsulnek azert, ahogy dolgozom, ahogy elek- ezt otthon ebben a pillanatban senki nem kapja meg, aki nem fideSS-es.
3/ Ha azt nevezed anyagi haszonszerzesnek, hogy valaki normalis, atlagos szinten akar elni es a gyerekenek enni adni, cipot, ruhat venni alapfokon (nem a Nina Ricci butikbol, vagy mashonnan), mert a munkaja utan megerdemelne - akkor ezt is vallalom. De ezzel te most egyenesen eliteltel 500 ezer embert, aki egyszeruen a napi megelheteseert ment kulfoldre dolgozni.
Mondd, te nem veletlenul valami ujonnan allampolgarositott magyar vagy? Rettenetesen dongeted a melled az otthonmaradottak mellett, (akiknek a szememben a legnagyobb tisztelet es megbecsules jar), ugyhogy neked meg nagyon kell mindenfele igazolnod, hogy te mekkora magyar is vagy...
Nem baj, ilyenek is kellenek... En nem arultam el a hazamat, sot,...Azert mert orbant nem fogadom el a piszkos kormanyzasaval egyutt, ez meg legyen az en problemam, nem a tied...
bakegya
A szuverinitásom és egyben az önrendelkezésem az sértegeti aki a nevemben levelezget,nagyra nyilt pofával vagdalkozik stb,stb akár határainkon belül,vagy kívül is!
sport50
csak ne beszéljen az én nevemben csizmadia"úr"!!!nem a magyar népet,csak a kormány híveit kellene beleírni!!!és azt is megírta remélem,mennyit kapnak,mint "civilek"ezért???
Vasárnapiiskolás
@sport50: Hova gondolsz.Majd még bevallják...várd ki.Matuzsálem becsókolhat
szablyafűrész
@lbs: Úgy tűnik, érettségi nélkül is előbbre tart mint te a "rakétamérnökiddel".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.