Egy büntetőeljárás résztvevője nem tudott szó nélkül elmenni amellett, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság mennyire emberi módon kezelte problémáját - írja a Police.hu.

„Tisztelt Dr. Bogyay Ferenc rendőrezredes, rendőrkapitány úr!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Hadzsi László r.tzls humánus hozzáállásáért.
2013. május hónap 02. napjára voltam beidézve a Városi Kapitányságra tanúvallomás céljából. Az idézés kézhezvétele sajnos a megadott időpont estéjén történt. Másnap telefonon tudtam egyeztetni munkatársaival, és nagyon készségesen elfogadták, hogy egyszemélyes üzletben dolgozva, a helyettesítésemet időbe telik megszerveznem.

Soha életemben nem volt még semmi dolgom a rendőrséggel, így Pünkösd utáni kedden stresszel és frusztrációval telítve mentem a Városi Kapitányságra. Hadzsi úr (és az irodában lévő hölgy munkatársa) nagyon természetes volt, kedves, de tárgyilagos, és a lényegre törekedve minél gyorsabban igyekezett megszüntetni a számomra nagyon kínos és stresszes szituációt.

Számomra a fenti történet bebizonyította, hogy a rendőrökre sztereotípiaként ráhúzott tulajdonságok mennyire nem igazak mindenkire, és szeretném még egyszer megköszönni Hadzsi úrnak és kolleganőjének, hogy a hivatalos lehetőségekhez mérten kellemessé tették a kihallgatás idejét."

2013. július 10.



A Mi Rendőrségünk Önökért! Köszönjük!

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Hálából küldjél az őrsre egy tortát, virágot a hölgynek, esetleg színházjegyet.
Hú, de nyálas ez a levél:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
Na!vèletlen volt egy eset, hogy a rendorok meghatottak ès ennek a fèrfinak kozre jàtszottak, de nem èr semmit, mert most olvastam, hogy kèt rendor ugy megvert egy fèlig rèszeg fèrfit az otthonaba, hogy kikellett venni az egyik vesèlyèt, èletveszèlyes àllapotba vittèk a korhàzba. Akkor most Sitèr Sanyi kifogja tuntettni ezt a rendoroket, hogy segitettek elintèzni a fèrfinek a idopont modositàsàt. Mert igen ez nagy dicsosèg volt szàmukra.
sport50
miért írt ilyet??hát nem ez a természetes???akkor minek köszöni meg így?:-))vagy valami másról szól ez az egész...
pacsni
@sport50: azèrt koszonte meg, mert megakarta mutatni a Sintèr Sanyinak, hogy mennyi rendes rendorok vannak mèg Mo. meg a Sintèrnek ez a seggnyalàs jòl jon.
csegala
Valamivel ellensúlyozni kellett Izsákot, hát ez jutott eszükbe.
Nakimaga
Karate felálláskor a harci kiáltás !
-Hadzsime!
.rá a válasz a kisebbségitől
-Hadzsámá !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.