Orbán Viktor tovább rombolja Magyarország hírnevét - így reagált közleményében Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa a miniszterelnöknek a budapesti külképviselet-vezetői értekezleten kedden elmondott beszédére.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@lenhardtibolya: kedves ibolyka ez a kettős mérce?
www.bama.hu/orszag-vilag/velemeny/hazaarulas-2003-ban-is-428629
mert hát azért ezekre is kellene emlékezni.
"Bizonyára kevesen emlékeznek arra, hogy 2003-ban a Kereszténydemokrata Internacionálé végrehajtó bizottságának lisszaboni ülésén a Fidesz javaslatára egy Magyarországot elítélő nyilatkozatot fogadtak el, amiben többek között megállapították, hogy a legutóbbi parlamenti választásokat követően többször is sérültek az alapvető politikai és állampolgári jogok, a rendőrséget pártpolitikai alapon befolyásolják, illetve, hogy a magukat ellenzéki gondolkodónak vallókat nemcsak megfélemlítik, de gyakran el is távolítják az állami szférából."
és ez most a pintér rendőrség és a szájerné bíróságok idején is helytálló,
index.hu/belfold/2013/07/03/a_bizalmasok_kaszaltak_a_politikai_ugyeket/
vagy ez?
"a most a nemzeti érdekek elárulását emlegető Fidesz első embere, Orbán Viktor 2006-ban, azaz a szocialisták kormányzása idején a hazánknak adandó európai uniós támogatás megtorpedózásán fáradozott,"
vagy azok a nyilatkozatok, amikor a déli áramlat miatt egyenesen arról beszéltek, hogy a gyurcsány eladta az országot az oroszoknak,
www.origo.hu/nagyvilag/20121111-a-gazprom-deli-aramlat-gazvezetekenek-elokeszitese-es-feketetengeri-kozpontja.html
és most láss csodát az oroszok megint jók, (a déli áramlat is helyes dolog lett). és az imf et (aminek a tagjai is vagyunk most zavarjuk el, mert az oroszoktól vehetünk fel hitelt.
hvg.hu/gazdasag/20130206_HVG_Orban_46_milliard_dollarert_cserelte#
ennek fényében, kissé fura mellék ízt hagy az ember szájában a nemzetvédő hozzászólásod... nem gondolod?
mielőtt leírsz valamit, legalább olvass utána, így nem tűnsz olyan naivnak. a valóságban sokkal árnyaltabb a kép hidd el...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@lenhardtibolya: tehát akkor a viktor is hazaáruló?
pbalage
@bundi: nagyobb görény, mint a fletó, az biztos.
JAJMÁR
@lenhardtibolya: belföldön is lehet a haza ellen áskálódni, megosztani.. aztán meg nyavalyogni, hogy nem törődik az országgal a külföld, nem segít, magára hagyja a bajban...
nehogymá
@lenhardtibolya: mielött betalálna szédülni a gyönyörtöl,a másik törpe tetünek meg a a barátainak meg volt az a jó szokása ,hogy eltakaritotta az utból azokat akik ellenvéleményre csücsöritették a szájukat.pártokat meg betiltottak.jó esetben.
bundi
@lenhardtibolya: " A németeknél voltak olyanok, akik szót emeltek a vezér lépései ellen?"
olvass utránna ott is voltak bőven... háború előtt és alatt is...
lenhardtibolya
@bundi: A német nép legnagyobb része - sajnos - igencsak dicsőítette a háborút és a vezérüket, ez tény. Elenyésző kisebbség gondolkodott másként, nyilván őket üldözték...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.