Ma már nem menne bele egy megnyerhetetlen szimbolikus háborúba a határon túliak miatt az MSZP, és az Együtt 2014 sem feltétlenül ragaszkodik ahhoz, hogy teljesen megszűnjön a közmunkarendszer. Bár az éppen összefogó baloldali pártok alapvetéseik közt élesen kritizálják a jelenlegi rendszert, és sok mindenen változtatnának, akad néhány dolog, amiben nem térnének vissza a 2010 előtti világhoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Ingyen semmi sincs. Ezt a rezsicsökkentés triplán fizetjük meg, ezt azért már látni kellene... a gazdag emberek rezsicsökkentését és mi fizetjük meg...

A szigetelés nagyon sokat számít. Közös háztömbben a szigetelés előtt sem lehetett igazságos a számlázás, de hogy nem attól lett igazságtalan, az nyilvánvaló.
A szigetelésre kiírt pályázat megoldás lehetne, erre az Unió is ad pénzt. Attól még a rezsi csökkenhet amúgy is @furfang:
furfang
@JAJMÁR: Nem értek egyet, és elmondtam a tapasztalataimat! A házak szigetelési munkáinak odaítéléséért jó sok csúszópénz mehet zsebekbe, ezért szorgalmazzák a szoclibek. Az eredményről írtam. Lett egyéni adósság aki nem tudta kifizetni pl. a lányoméknál a 600 ezer ft lakásonkénti hozzájárulást ( szigetelés, ablak és fűtőtest csere, csak garzonlakások egy ablakkal) és utána a magas számla. Nem hallomásból tudom, ez a valóság.
furfang
@Turbó Pasi: Ez bizony így néz ki ahogy mondod! Porhintés, hogy lesz sok embernek munkája a szigeteléssel és sokkal többet ér mint a rezsicsökkentés. Bla-bla. Marad az adósság, és a magas számla.
gabrella
A konvektoros házaknál nagyon jól működik, de az ablakcsere volt a legjobb, a szigetelésbe nem mennék bele most már.
gabrella
Azt elhiszem,hogy jó minden kormánynak,hogy ők dőzsölnek mi meg jó esetben havi 34 ezerért vagy másfél hónap ingyen munkáért havi 22 ezret kapunk segélyként.
Így dolgozik már a munkanélküliek 80 %-a.
verőce21
Az Orbán-modell mindenben bejönne Mesterházynak és Bajnainak! De szerencsére számukra csak álom marad! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.