Az idős kaposvári nő alumínium hulladékot gyűjtött az utcán, hogy a nyugdíját azzal egészítse ki. Ekkor akarták igazoltatni a rendőrök - írja a Kapos.hu.

A nő nem árulta el a nevét és a lakcímét. Lánya a kapos.hu-nak elmondta, hogy a rendőrök előállították édesanyját, meztelenre vetkőztették, és bilinccsel a kezén fogdába tették. A bilincs annyira szoros volt, hogy az asszony csukója megsérült, látlelet is készült róla.

A rendőrök szerint bilincs nélkül a 70 éves asszony nem engedelmeskedett volna nekik. Egy ügyvéd szerint viszont jogszerűtlen volt az intézkedés.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
és a kukázáson kívül mit csinált a mama? Mert ezért nem viszik be az biztos. Ha szétdobálta a kuka tartalmát, utána meg lekurvaanyázta az őrmestert azért lehet. De ez így van rendjén. A lemeztelenítést meg nem hiszem el, mert életszérűtlen. Nem gondolom, hogy egy hetven közeli kukázó , büdös, piszkos nyanya, valakinek is birizgálná a libidóját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@lbs: Egy ilyen idős korú hölgyet nem bilincselhetnek meg, ha nem veszélyeztette a testi épségüket, és ha a szökés veszélye nem áll fenn.
1. megírták volna, ha a néni rájuk támad
2. tehát, attól tartottak, hogy elfut előlük... :) ajjaj, itt a baj, a mi rendőrségünkkel :)
lbs
@JAJMÁR: Olyanokat írsz, aminek a valóságtartalmáról gyakorlatilag nem lehet meggyőződni.
Ismétlem - hasznos lenne, ha a Rendőrség hivatalosan is állást foglalna ebben az ügyben.
JAJMÁR
@lbs: Persze, csak találgatok, én ezt nem tényként írom. Másrészt eléggé logikus nem? Kiderül majd az igazság, mert a néni (majdnem azt írtam, hogy szülei :) ) hozzátartozói perelnek.
lbs
Szerintem ez igazi uborkaszezonra való hír.
A néni ellenállt a rendőrségnek, azok az ilyen helyzetnek megfelelő protokoll szerint intézkedtek, a hiéna-média meg felfújta az ügyet.
Ennyi!
magyarbakancs
@lbs: Az a véleményem a Magyar Királyi rendőrség csak olyan embere kell szórakozik ,vegzálja ki nem tud ja a jogait és nem mer vissza szólni és nem tudja magát meg védeni.
Egy politikus szegről végről rokonával csinálták volna tele lenne a média vele.
Egy kukázó asszonnyal meg kitörődik?
Senki.
Mert ugye mindenki egyenlő a törvény előtt!
lbs
@magyarbakancs: Ismétlem, a Rendőrség hivatalos közleményére volna szükség a sajtóban.
Sok minden tisztázódna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.