Egy csatornatisztító brigád ellen indítottak eljárást üzletszerűen elkövetett csalás ügyében Győr-Moson-Sopron megyében. Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Ennél sokkal elképesztőbb csalássorozat az, amit a Magyarországon működő bankok műveltek ügyfeleikkel a nem is létező "devizahitelezés" során! Közel 1,2 millió embert tettek tönkre trükkjeikkel, de a fő kérdés most az: mikor kerül sor minden egyes banki károsult teljes kártalanítására és mikor kerül sor az eredeti, a bankkal közösen aláírt szerződésben foglalt és fizethető havi törlesztőrészletek visszamenőleges hatályú törlesztéseinek érvényesítésére?! Na és a tőkerész bank által folyósított eredeti összegének visszaállítására, a bankok által egyoldalúan módosított és duplájára emelt havi részletek miatti többletbefizetések hitelszámlákon történő jóváírásra mikor kerül sor?!! Ez itt fontos kérdés a többi mellett természetesen, nem is csekély, sem összegben, sem károkozásban!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.