Az új trafiktörvény szerint július elsejétől 18 éven aluli fiatal nem léphet be a nemzeti dohányboltokba, ha mégis megteszi, akkor viszont nem adhatnak el neki cigarettát. Sőt, ha egy fiatalkorú belép, akkor, amíg ki nem megy, más se vehet cigit.

Most ez meg is valósult, a törvénysértés nem valósult meg. A Facebookon Endre a következő bejegyzést tette közzé:

Ma reggel 9 óra Biatorbágy CBA nemzeti mutyi bolt. Bementem vásárolni a 4 éves azaz négy éves Bencével. (Nem dohányzik, Isten bizony) 1 percen belül két izomagyú biztonsági őr segített hozzá, hogy a gyerek elhagyja a helyiséget. Nem voltak képesek felfogni, hogy nem hagyok felügyelet nélkül a parkolóban egy kisgyereket. Csak a Fidesz által elfogadott törvényt szajkózták, mint a papagáj. Végül egy idegen vásárló vigyázott kint a parkolóban a csöppségre, amíg az üzletben voltam.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Még biztonsági őr is van? Őrá ki vigyáz???
Jobban őrzik a mutyillókat, mint egy bankfiókot. Kutyával be lehet menni? Nem iszik, nem dohányzik csak csajozik. Baj?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolee75
Ilyenkor persze az eladón csattan az összes szidalom meg minden.Ő csak a munkáját végzi!Gondolom ha rajta kapnák h eladja a cigit a kedves vevőnek akkor nem a vevő fogja állni az 50-500000 ftos pénzbüntetést.És utána a kirúgott eladó havi fizetését??!!!Meg kell érteni 18 év alattiak nem tartózkodtak a boltban!Akkor vigye magával az apuka a borospincébe is.
gombszem
@vukkocska: Így igaz csak cigit kellene árúlni
tivoli
Új törvénytervezet: Minden egyes trafik mellé kötelező egy elkerített gyermekmegörzőt létesíteni, pedagógiai végzettségű alkalmazottal. Mert minden szülőnek joga van biztonságban tudni a gyermekét, amíg ő a trafikban vásárol.
Halszem
"Biztonsági őr dobta ki a 4 éves gyereket..."

DE NEM LŐTTE LE! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.