Egy átlag levél áránál darabonként 30 forinttal többe került Orbán Viktor legutóbbi levelezési akciója - számolt be a 444.hu. A kormányzat ugyanis úgy döntött, elsőbbségi küldeményként küldi ki a leveleket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A köpcös főúri pazarlása
Megéri ez a levél a plusz költséget és az elsőbbségi díjat is, ami 30 forinttal drágább a sima kézbesítésnél? A nemzeti konzultáció így 110 forint helyett 140 forintba kerül levelenként.



Megéri még akkor is, ha 3,4 milliárdnál tart Orbán postaköltsége, mert megtudhatjuk azt a rettentően sürgős a mindennapi életünket befolyásoló hírt, hogy Magyarország kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól? Az alól, amit május 29-én az Európai Bizottság javasolt, és június 21-én ezt elfogadott az EU-s pénzügyminiszterek tanácsa is. Most aztán már érezheti a nép a törődést és ezt a főúri pazarlást, a négymillió szegény országában.



Magyarországon ahol 1,8 millió háztartás, mintegy 4 millió ember a lakosság 39,4 százaléka tekinthető jövedelmi szegénynek. Megéri? Mindenki postaládájába eljuttatott Orbán-levélből viszont megtudhatjuk, hogy milyen jól is megy nekünk ebben az országban és közben halálra röhöghetjük magunk Orbán fizimiskáján, az erősen retusált képeken.

www.gyomroi-hirhatar.hu/hirek/a-kopcos-fouri-pazarlasa
Csodapók
@nyanya001: Erre a Csányi cikkel kapcsolatban bukkantam:

blog.uzletiajanlatok.hu/muhely/milyen-adok-vannak-angliaban/#axzz2ZnJkO3pf

Érdekes, hogy ott az emberek ötször annyit keresnek,
de az alapvető élelmiszereken nincs áfa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.