Amióta Orbán Viktor kormányfő, tizenkét levelet küldött ki a népnek. Az első levelezés költségét még a Fidesz fizette, a többit már az állam - írja az Index.

Hivatalba lépése óta a kormányfőnek ez lesz a tizenharmadik levél: írt már a nyugdíjasoknak, a rendőröknek, a közszolgáknak, a határon túli magyaroknak és írt legalább egy halott embernek is.

Az első levelet a nyugdíjasoknak írta még 2010 szeptemberében, alig fél évvel azután, hogy a Fidesz-KDNP átvette a szocialistáktól a kormányzást. Orbán akkor nem minden nyugdíjast célzott meg, hiszen összesen 1,7 millió levelet küldött ki, azaz nagyjából annyit, amennyi öregségi nyugdíjas van. Az MSZP a szemére is vetette, hogy 400 ezer embert mellőzött, nagyjából annyit, amennyi járadékos nyugdíjas van.

2012 májusában a kormányfő a Gazdasági Nemzeti Konzultáció keretében levelezett. Többek között azt kérdezte a lakosságtól, hogy legyen-e adómentes a nyugdíjas korú dolgozók bére, vagy a gyermekes családok vehessék-e igénybe a szocpol-támogatást új autó vásárlásához. Ez volt az eddigi legdrágább levelezés: 890 millió forint.

3,4 milliárdnál tart Orbán postaköltsége

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Csak szólok, hogy Brazíliában a futball fellegvárában már súlyos zavargások vannak, mert az állam a futballra költi a pénzt a gazdaság rendbetétele helyett. Csak ha már kidobott pénzekről van szó (persze ez nincs kidobva, mert a Magyar Posta azért megkapja).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Van itt pénz, szedik sarcot az emberektől
de legfőképp a haszontalanságokra mennek el milliárdok !

Míg nálunk a 20 ezer férőhelyes debreceni stadiont 12,5 milliárd forintért tervezik felépíteni, addig ezt a 30 ezer férőhelyes, UEFA 5 csillagos kolozsvári arénát 9 milliárdért építettek meg.

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1045012_10151489320620885_2102237567_n.jpg
szablyafűrész
Ez az ország az Orbán-féle mosónőknek egy pénzmosoda. ( igaz, hogy a mosónők korán halnak ? )
lajospapa
Ezekre az ügyes kis kérdésekre a 3,4 milliárd igazán nem sok. Kérdésem az lenne, hogy a válaszok feldolgozása benne van- e, és mi szép következtetéseket vont le belőle a miniszterelnök úr. Ha azt, hogy minden rendben, akkor felesleges volt mert olcsó tanácsadói ezt biztos megmondják neki. Ha más volt a válaszokban esetleg nem is válaszoltak az jelentett-e valamit neki, mert ha nem akkor kicsit drága mulatság a levelezés. Az nagyon jó érzés,ha az embert körbeveszik a rajongók és őrzők, de vigyázni kell, mert ha alacsony az ember, nem lát ki mögülük. Ha sok a rajongó igazán nagy embernek kell lenni, hogy mindent meglásson a bajt is, a szegénységet is mögötte.
gabrella
Szerintem így támogatja a postát, illetve azok vezetőit. Mert a posta hivatalokba nem telik légkondi sem a nagy melegben.
Dr. Felipe
Én inkább a valóságnak hiszek mint egy beteg ember ostoba firkálmányainak és idióta vízióinak.
mariaberta
Ebben az egész levelezési mániában csak az a baj, hogy a papír kicsit kemény, így aki hasznosítani szeretné, -hogy ne menjen kárba- feltöri a fel- ill.kitörlendőket.
Hiába akar az emberfia spórolni, az egész kicsit kényelmetlen. A levél mehet ... hova is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.