Felsőpetény lakói nemzeti dohánybolt híján cigifuvart szerveznek, dohánytermesztésen gondolkodnak vagy nyugtatózzák magukat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Annak a sok baromnak kellene bemutatni ezt a videót, akik döntöttek a tarfikmutyiról. Vagy a főbaromnak...
kukac50
@bakegya: Ma is gyártanak dóznit, most ismét divatba jött,Nekem van régiekből néhány,mert gyűjtöm,pipát is gyűjtöm de nem fogok pipázni csak cigizni.
tivoli
én csak simán pipa vagyok.@kukac50:
Gemüs52
Ha valakinek beindult a dohánytermelés ,szóljon ! Vevő vagyok ,
bakegya
@tivoli: hasonló képpen,habár dédnagybátyám pipáiból visszaszármaztattam már néhányat-ő ugyanis hobbiból a jurátusbajait a pipakészítés vesződségével enyhítette,és nem mások megélhetési lehetőségének leharcolásával bűnös különutakat kierőszakolva a saját és tettestársak zsebtömögetésével megpúpozottan.
Az égéstermékforgalmat produkálók-kívncsi lennék -népszavazás után is olyan lelkesen bonyolítanák?-mint ahogy maguk alá tolták a hasznot a miniszterelnök értékrendeletével?
csikknorisz
Nagyapám 70 évig dohányzott, mikor a rendszerváltás környékén kezdett felmenni a cigi ára, eljárt a keleti határ mellé csempészcigiért évi 2-3 alkalommal (ami nem kis mennyiség volt alkalmanként, tekintve, hogy napi 2 dobozzal is elszívott). Aztán áttért a leveles dohányra, vett egy 20-25 kilós bálát potom áron, szerzett egy dohányvágó eccájgot, ennyi. Munka volt vele, kicsumázni, összepréselni, összevágni, de elég volt min. egy évre. Majd egyre többen felfedezik ezt a régi módszert is, a trafikokat meg leszarják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.