Lavinát indított el a mai bejelentés, hogy az OTP-vezér 7,8 milliárd forint értékben adott el tegnap OTP-részvényeket. A részvények árfolyama közel 15 százalékos mínuszba esett a hírre, amely mögött...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lovacka
Na, megnyugodhatunk. Én főleg azért mert nincs pénzem.
Manhattan
Lényegében kiszállt az OTP tulajdonosai közül Csányi Sándor elnök-vezérigazgató: részvényei többségét eladta, amivel nagyjából 7,8 milliárd forinthoz jutott. Az OTP piacán pénteken délután egy időre fel is kellett függeszteni a kereskedést, miután a vállalat árfolyama több, mint 10 százalékot esett. Mindenki gondoljon amit akar...
lovacka
Semmi gond nincs, stabil és fix minden, az állam rá a garancia. Meg a fülem.
Manhattan
Én a kisbefektetőket sajnálom... És épp ezért csodálom, hogy nem csaptak még le Csányira... Nem csak a céget dönti be, de magának a kis szeletkéjét még időben kiveszi... Szemét egy bagázs.
qxy
Na hála Istennek!. Már azt hittem nem marad.
Vegyen rajta kocsit! Mind! aki a nép pénzéből él!
De olyan kézzel hajtósat! !
Manhattan
Beszédes poszt. Címeként tudnám ajánlani: Két gazember ha összekacsint! Amiből akár a konkrét összefüggések hátterére is lehet következtetni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.