A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a takarékszövetkezetek ügye túlmutat önmagán: arról van szó, hogy ha az állam megkíván, mondjuk egy biztosítót vagy egy kereskedelmi tévét, akkor azt elveheti magának. Ha meg kell halni, akkor állva halunk meg mondta – mondta Dávid Ferenc az ATV Egyenes beszéd című műsorában a takarékszövetkezetek államosításával kapcsolatban. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára elmondta: minden törvényi előírást be fognak tartani, de mostanra kiderült, hogy sem a kormány, sem az állam, sem a posta nem barátja már a takarékszövetkezeteknek. A szakember szerint egyértelműen vagyonkijátszás és klientúraépítés a cél. Hozzátette: a takarékszövetkezetek ügye túlmutat önmagán: arról van szó, hogy ha az állam megkíván, mondjuk egy biztosítót vagy egy kereskedelmi tévét, akkor azt elveheti magának. Ránk erőszakolták ezt a törvényt és annyit sem tesznek meg, hogy tisztességesen hajtassák végre a kierőszakolt...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Dávid Ferencet még nem láttam ennyire kikelni magából. Miért adja ki a kormány a banktitkokat egy ismeretlen céghálózatnak? Arról nem is beszélve, hogy a levél amiben utasítják a takarékszövetkezeti vezetőket az adatok kiadására nélkülözi a hivatalos levél formai követelményeinek mindegyikét. Se aláírás, se feladó, se pecsét, se fejléc. Így akár egy szélhámos is írhatta.
Kérdem én. Kinek dolgozik a kormány? És még ezek támadták Simort, hogy banktitkokat adott ki. Borzalom.
verőce21
Így nem lehet állami ügyet intézni.
csa-csa
meghalni mi a csórók fogunk a földig tiporva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.