A Magyar Szolidaritás Mozgalom Egyesület (Szolidaritás) alakuló közgyűlésén Kónya Pétert választották elnökké a tagok. Kónya szerint jövőre nem egyszerű kormányváltásra, hanem korszakváltásra van szükség. Bajnai Gordon szerint ellenzéki összefogás nélkül nincs győzelem a 2014-es választásokon, de egy akármilyen összefogás nem vezet feltétlenül győzelemhez. A Fidesz szerint Bajnai újabb szereplőt talált a rezsicsökkentés-ellenes koalícióhoz.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
@lbs: Nagyon unalmas már ez a libázás. Bebizonyosodott ,hogy semmi köze hozzá ! Csak akkór tudnák Orbán sok hazaellenes tevékenységét rendbe hozni ,ha kétharmaddal győznének.Ez nem lesz meg .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@Dalton: Azt soha nem éled meg! De hogy ti jövőre mentek a szemétdombra,az biztos!
coni
Bajnai az egyetlen aki programjában gyorsított bírósági eljárásokról és az oligarchák elzavarásáról beszél. Érthető ha egyedül őt támadja a jelenlegi rezsim. Havonta ca. 60 alkalommal ír róla a Magyar Nemzet ami elég feltűnő, tekintve, hogy nincs is a parlamentben. Még..
ranger47
@coni: Az az óriási szerencséjük,hogy nincs a parlamentben! Megint igaz az,hogy a hülyéknek van szerencséjük.
ranger47
@lbs: 5000 milliárdot fog a győztes baloldal számon kérni Orbánon és bűntársain.
ujbuda
@gondolom a fidesz-csöcselék szarkeverésére gondolsz??ranger47:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.