Bértüntetőkkel akadályozta a Fidesz az Együtt 2014 felcsúti tiltakozó megmozdulását - erről az E2014-PM pártszövetség elnöke beszélt az ATV Start című műsorában. Bajnai Gordon szerint "Orbán Viktor és csapata" attól fél, hogy Magyarország polgárai a megmaradt független sajtó segítségével rájönnek, hogy miről is szól ez a rendszer valójában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@lbs:"Bajnai "csak" a libatenyésztőket semmizte ki... "
Orbán meg az egész országot!És azért több a bűne ennek a felcsúti tolvaj törpének mint Bajnainak!És az is kiderült,hogy nem Bajnai tehet a Hajdú-Bét csődje miatt,de mit várjunk egy 0 IQ-val rendelkező Fidesz birkáktól!Csak ezt az egyet tudjátok fújni más rosszat nem tudtok mondani Bajnairól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Még bablevest se viszek nekik! :)

Bajnai mindet lapátra fogja tenni! :DDD
Manhattan
@lbs: Vonától még a romázáson, zsidózáson, uszításon kívül mást nem hallottam.
human
@Pálinkafőző Rézüst: Fidesz fegyház. Még a csengése is jó :)
ranger47
@lbs: Hazudsz!! És mi az,hogy "ne hazai példákat hozzak csak"? Talán van hazai példa? Meddig böfögöd még ide a megemésztetlen zagyvalékodat?Fogalmad nincs a világ dolgairól,csak jössz itt a forrás nélküli fuideszes mityidumával. A cikkhez mikor szólsz hozzé értelmesen?
ranger47
@Pálinkafőző Rézüst: Ez kurva jó! a Lendvait pedig ledózerolni,sóval behinteni jó vastagon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.