Az idei első negyedév végén az euróövezet adósságrátája 92,2%-ra emelkedett a 2012 év végén látott 90,6%-ról. Az EU adósságmutatója ezalatt 85,9%-ra növekedett 85,2%-ról. A 27 uniós tagállam közül 21...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
Én hülye optimista meg úgy értelmeztem ezt a mondatot,
"Ugrott az államadósság",
hogy az ország milliárdosai összedobták a lóvét és eltűnt az ország adóssága.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nem értem, nem értem ezt a logikát, pedig próbálom. Hiába osztanak újra mindent, ha nem lesz termelés, az embereknek nem lesz pénze, nem fognak költeni, akkor nem fognak venni cigit, mert nem lesz miből, majd csak "elveszik", nem fognak kaszinóba járni, majd csak "itt a piros, hol a piros, meg a tiltott ulti", megy, ha nem termelődik újra a pénz, nincs az a pénz, ami el ne fogyna!!!
Nem értem őket!
JAJMÁR
@spu00: Milyen forrásból szerzed az információidat? Ez lényegi kérdés feléd, várom a válaszodat...

Mert ha olyan okos vagy, mint hiszed, akkor 1. nézd meg, hogy ki mondja, 2. használd a saját eszed, 3. ha nem sikerül, legalább maradj csöndben...
tivoli
Nemzeti lányok mennek pl. Zürichbe, ahol csak 100 váltópénzt kell adni a stricinek naponta. Vagy a bevétel felét. A többi itthon kerül elköltésre, úgymint gyermekélelmezés és a férj játékszenvedélyének kielégítése. @JAJMÁR:
JAJMÁR
@tivoli: Na, akkor most megnyugodtam, nemzeti hírünkben és hazáért önfeláldozó lányainkban van a jövőnk! ???
(Kicsit aggaszt, hogy se gyerek, se férj nem vagyok. Önfeláldozó lány se! )
kukac50
3,2%-al több lett! Hiába a sok adóbeszedés? Orbánnak ez a siker!
spu00
A feltett kérdésekre az alábbiakat válaszolom. Az állampapír is hitel, de alacsonyabb kamatozású, mint az IMF-s / illene utána nézni, mert nem az első kamatozású évet kell nézni, hanem a lejártatig fizetendő átlagát /, s egyben a kibocsájtó határozza meg a feltétel rendszert, s nem a hitelt adó. A szoci kormányok által felvett hitelek 8-13%-s, s egyben megszorításokkal terhelt.Egy kicsit el kellene mélyedni ezen témákban, s egyben a történéseket a valóságnak megfelelően kellene értelmezni.Ha a jelenlegi adósságból törlesztik az IMF felé fen álló tartozást, akkor jóval alatta leszünk a 2010- s adósságnál, s ez a lényeg. Ha ilyen jól tájékozottak, mondjanak egy időpontot, s egy összeget, hogy a szoci kormányok által felvett hiteleket, melyik szoci kormány törlesztett valamit is belőle.Ez vonatkozik internacionalista körre is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.