Elvesztette az államadósság elleni háborúját az Orbán-kormány - jelentette ki Tukacs István, aki szerint ezzel kormányzásának legfontosabb célkitűzését bukta el Orbán Viktor. Az Eurostat legfrissebb adatai szerint Magyarország újra lecsúszott a legeladósodottabb tíz uniós ország közé, 82,4 százalékon áll a bruttó közadósság GDP-hez viszonyított aránya. Selmeczi Gabriella szerint mindez hazugság.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Haaaat,... eleg sz@r ugy meg az MNB elnoket is meghazudtolni, vagyis a "feszekaljan" belul sem egyeterteni egymassal , sot, meghazudtolni statisztikai szamokat...

Vagy sutigabika mar azt is tudja, hogy minden meg van hamisitva, es mar az elso statisztikai szamok sem az iagaziak...:o))
egon1
A Niagara vízesés szinte nulla ,ezeknek a profiknak,a hazugság áradataival szemben !
Kiflitolvaj kuszafogú,a 3000 el-lopott milliárd nyugdíjvagyonnal együtt most mennyi is az államadósság ?,mennyire csökkent 82 %-ról,86-88%- ra ,?..!!!
tivoli
Az államadósság egyik napon ennyi, a másik napon annyi, az éppen aktuális árfolyamon számolva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.