Ötszázezer forint nem vagyoni kártérítést fizet a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft. a Lázár Jánost szállító mikrobusz tavaly őszi balesete után megjelent, az államtitkár emberi méltóságát sértő kommentek miatt - közölte a Kormányzati Információs Központ kedden. A pénzt a politikus a karambolban meghalt nő családjának ajánlotta fel.

A Kormányzati Információs Központ tájékoztatásában felidézte, hogy tavaly októberben a Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító mikrobusz balesetet szenvedett, amelyben egy gyermekes fiatal nő meghalt. Lázár János egyes sajtótudósításokkal összefüggésben személyiségi jogának megsértése miatt pert indított.

A perben a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft. elismerte, hogy a www.delmagyar.hu hírportálon a Lázár János autója karambolozott - egy 36 éves szentesi nő meghalt című cikkhez kapcsolódó kommentek megsértették a politikus emberi méltóságát - írta közleményében az információs központ.

A kiadó vállalta - folytatták -, hogy közleményt jelentet meg, amelyben sajnálkozását fejezi ki, amiért megsértette Lázár János emberi méltóságát, továbbá azt is: a rendelkezésére álló eszközökkel mindent megtesz azért, hogy az általa működtetett portálon a jövőben ne jelenjenek meg az államtitkár személyiségi jogait sértő hozzászólások.

Emellett a kiadó kötelezettséget vállalt arra, hogy 15 napon belül megfizet Lázár János kérésére és felajánlására ötszázezer forint nem vagyoni kártérítést a balesetben elhunyt nő családjának - tudatta az információs központ, hozzátéve, a Győri Törvényszék július 2-i végzésével jóváhagyta az egyezséget.

(A fentiek tükrében ezúton is kérjük a Propeller kommentelőit a mindenkori mérsékelt hangvételű véleménnyilvánításra! Lázár János Államtitkár Úrnak pedig jó egészséget és további sikereket kívánunk munkájához, megköszönve az országért, a nemzetért eddig tett példamutató áldozatvállalását és önzetlen tenniakarását! Köszönjük!)

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@rokker33: Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kedves kommentelők, a Délmagyar.hu-val ellentétben mi nem fogunk Önök miatt félmilliókat fizetni, úgyhogy a durva kommenteket továbbra is töröljük.

Oké megértem nem akarom,hogy Lázár "úr" miatt fizessen a Propeller vagy Én és azt se akarom,hogy kirúgjanak,de a véleményem attól ugyan az,hogy nem tisztességes ember és nincs joga mást perelni míg Ő tisztességtelen politikát folytat és olyan ocsmány dolgokat mond ami minimum 3.000.000 emberre érvényes,de mégse teljesen,mert nem mi tehetünk róla,hogy szegény és nélkülöző körülmények közt élünk!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
űrbán
@entero: Öreg addig nyomod itt a kemény csávót, amíg tényleg megeresztek egy telót a BIX-nél dolgozó régi kollégáknak.
www.bix.hu/?lang=hu
Én nem fenyegetőzöm mint te. Ha megvan az infó lesz nagy meglepi :D
marlin
@Csodapók: (Őt - az összes nick egy személyben - azért küldte ide a "párt"!!)
Megkaptad (te is) a selyemzsinórt:)), vagy "meghívott kávézni"??
taglo
ENTERO-sár = Bélsár ,-vagyis -SZAR ! (ógörög )
vörösfuvalat
Azért az a baleset elég érdekes volt.Ha igaz amit Lázárék mondtak, hogy látták csellengeni az autót akkor miért radírozták le hátulról az útról? A bizonytalanul közlekedő autót illik kellő óvatossággal megközelíteni és nem letolni az útról.
Vajon most megsértettem a finom lelkét?
entero
@taglo: Te meg egy paraszt vagy (mai magyar):-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.