Továbbra sem tudni, mikor, mivé alakulhatnak át a lakáscélú devizahitelek. Lesz viszont luxusáfa, 30-35%-os. Varga Mihály nem fog unatkozni: mindkét feladatot neki adta ki a miniszterelnök. Ráadásul sietnie is kell.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
A FELCSÚTI INGYEN FÖLDRŐL 50-ÉVRE ERRE ÉPITI A STADIONJÁT ERRŐL NEM BESZÉLT? MILLIÁRDOK ÁTLÁTHATALANUL LANDOLNAK A VAGYONÁBAN?
DR Eric CARTMEN
Gyurcsány Ferenc elmondta: a nagytulajdonosoknak, köztük Orbán Viktornak is egyszer valaki meg fogja örökölni a vagyonát, és akkor minden kiderül. Most még a felcsúti polgármesteren és strómanokon keresztül tudja dugdosni a vagyonát, de a család előbb-utóbb le fog bukni – jelentette ki. A DK elnöke kijelentette: esküszegő disznóság, amit Orbán Viktor művel, hogy ekkora vagyont felhalmozott magának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.