Gyalázatos körülmények között helyeztek végső nyugalomra egy német férfit a faluban - állítja több helybéli.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ez a 2/3 ...ilyen mocskos, zsiros gombnyomagató g...ik !!!
Ilyen törvényt alkotni, elfogadni nemcsak embertelen,hanem jelzi
a törvényhozók primitivségét, erkölcstelenségét...
Kivánom, hogy ezek...a ku...a anyjuktól igy vegyenek végsö bucsut !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@nehogymá: Vagy nem Te viseled azt a (papai, papi) gyurut, hehe,...:o))
Tootsy
@lbs: Koszi az utanajarast, a felgyorsult eletvitel mellett ez valoban az egyik leghumanusabb egyben legolcsobb temetkezesi mod, ahogy elnezem...
A legjobb baratnom elhamvasztatta a szuleit azok keresere, es urnaban tartja oket otthon maganal, a lakas egy meghitt sarkaban, ahol a szulei eletukben is szeretett lenni - ez igy nem morbid, Neki (a baratnomnek) is megoldas volt - eddig. Sajnos, O maga is nagyon beteg lett, es el kellett gondolkodnia azon, hogy mi lesz az urnak sorsa, ha O elmegy? Valaki azt tanacsolta a baratnomnek, hogy menjenek el egy szep motorcsonak-utra a Tiszara, es engedjek ott szelnek a hamvakat, mert a szulok is szorasos temetest akartak, csak a baratnom erezte komfortosabban magat, ha a kozelben tudhatja Oket, de ez most egy uj felvetodott helyzet: hogyan tovabb az O esetleges halala utan?
Eloszor hallani sem akart errol a baratnom, de szombaton beszeltunk errol is telefonon, es en is ezt javasoltam Neki, hiszen nem utkozik sem a Szulei vegakarataval, sot, es igy legalabb meg az O, a baratnom eleteben megoldodik a Szulok vegleges nyugalomra helyezese,... Embersegesnek tartom, es meltonak a "porbol vetettunk, porra leszunk" mondashoz is...
Boszi27
@ranger47: Pedig némely településen még az elhunytak is aláírták a rezsicsökkentés támogatását. Több tiszteletet érdemelnének.
csa-csa
@lbs: jó az ötlet, de félek az anyagilag támogatott temetkezés sokáig csak a Te fixa ideád marad. addig ásd magad a sírod, de vigyázz hogy szabályos legyen, mert különben nem támogatottan fizethetsz mint a köles. Persze ha nem tudod hogy kell, fizess azért hogy valaki kiássa. és a töbi amit erről az újdonsült csináld magad mozgalomról hallani lehetett.
Alakul ez..!
lbs
@csa-csa: Szeretném - minden bántás nélkül - lefixálni:
Én nem vagyok híve a hamvasztásnak, meg a szórásnak nemcsak érzelmi okból, de azért sem, mert napjaink valósága miatt sajnos sok minden ad aggodalmakat ezzel kapcsolatban.
Ugyanis ha valakit - minden szertartást mellőzve zugban szétszórnak akkor az soha többé elő nem keríthető!
Ennek a bűnügyi vonzatait talán szükségtelen is magyarázni.
Napjainkban gombamód elszaporodtak a magánkézben lévő krematóriumok.
Mindegyik majdnem megegyezik abban, hogy olyanb helyen épültek, amely meglehetősen félreeső és szinte feltűnésmentesen simulnak a környezetükbe.

A mai magyar közállapotok mellett sok minden megtörténhet.
De ez egy olyan forró kérdés - szó szoros értelembe is - hogy tovább feszegetni nem célszerű.
A végén még tippeket lehet adni olyanoknak akik esetleg meg is valósítják.

Csak annyit, hogy pl. Magyarországon sehol nincsen kínai temető. Pedig több ezren élnek itt és a legkülönfélébb korúak.
Ha esetleg meghalnak, hová temetkeznek?
csa-csa
@lbs: Mondasz valamit. Ha nem látom rosszul a zug szétszórás - és itt jön a (igenis figyelemere méltó bü. vonzat fogalma - talán MÉG nem dívik, (egy gyilkosnak jó a pöcegödör is) a temetkezés minden formája szinte teljesen magánkézbe került. Tényleg jó kérdés hova temetkeznek az itt élő kínaiak! Talán innen már nem is olyan fontos nekik ez a kérdés! Mi pedig olyan távol állunk a kínai, akár tibeti temetkezés és egyéb távoli kultúrák ismeretétől is akár - mint Makó Jeruzsálemtől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.