A stadion környékén nem egyszerű a riporterek élete, ugyanis a biztonsági szolgálat arra kér mindenkit, hogy ne fotózzon, még akkor se, ha ez közterületen engedélyezett. Később a kommunikációs igazgató elmondta, hogy a negatív tapasztalatok miatt lehet az, hogy erre kérték a kollégák, és megvárták az ő érkezését. Az igazgató elmondta, hogy bárkinek szívesen bemutatják az építkezést belülről is. Szerinte ez nem csak egy stadion, hanem egy műalkotás, ami Felcsúton épül. A videóból az is kiderül, hogy Orbán Viktornak 13 lépésébe fog kerülni eljutni a háza kapujától a stadionba. A helyiek szerint a miniszterelnök jó szomszéd, és többen örülnek annak, hogy itt épül fel 3,8 milliárd forintból ez a stadion. Vannak azonban olyanok is, akik inkább nem nyilatkoztak az építkezéssel kapcsolatban.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"A helyiek szerint a miniszterelnök jó szomszéd, és többen örülnek annak, hogy itt épül fel 3,8 milliárd forintból ez a stadion"...akkor örüljenek csak egymásnak :)
coyote3
Viszonyok Magyarországon egy diktátor uralkodása alatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.