A miniszterelnök legújabb Facebook-posztjában arról ír, hogy a baloldali politikusok egytől egyig Soros György zsebében vannak. A régiek és az újak is. Orbán Viktor szerint, aki fizet, az rendeli a zenét.

Orbán Viktor megüzente: aki fizet, az rendeli a zenét

Orbán Viktor szerint a baloldal Soros György zsebében van/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor legújabb Facebook-posztjában a kiosztja a baloldali politikusokat. Szerinte egytől egyig Soros György zsebében vannak, s ezt egy közmondással is megerősíti:

„A baloldali politikusok a választások közeledtével legszívesebben letagadnák, hogy háborúpártiak. Csakhogy mindenki tudja, hogy egytől egyig Soros zsebében vannak. A régiek is, meg az újak is. Márpedig aki fizet, az rendeli a zenét.”

Forrás: facebook.com

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@rücsü41: "A folyónál áll Dunyjuska ,
Dunyjuska , de Dunyjuska!
Fingik mint egy géppuska..."

(Csak a teljesség kedvéért...)
@csak úgy...: Egyelőre annyit tudunk, hogy a kolostormalac élt Soros pénzén...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
De hát mi fizetünk, te fogalmatlan pöcs... a KISZ óta élősködsz a magyar adófizetők pénzéből, ha ennyi idő alatt nem volt képes átfogni a tudatod, hogyan működik egy állam, akkor csak van ott némi értelmi fogyatékosság, hm?! Orbán megint szűk körben kampányolt, szerinte aki fizet, “az rendeli a zenét”. Egy nagy adag cinizmus van ott, nem fogyatékosság.
x.com/juteszembe/status/1792904601382846783/photo/1
Büntetőjog. Infó: Btk. 331. § Háborús uszítás… Bízom benne, h ez bumerángként csap le a Brüsszelt elfoglalni szándékozóra ... Nagyon érdekes közvélemény kutatási eredmények futhattak be, ha így belecsaptak a költségvetési tartalék égetésébe. A szomorú az, hogy a választások után jönnek a megszorítások, s mi ezt is kifizetjük.
x.com/KrisztiNms/status/1792452496289583323/photo/1
Van aki szerint ez normális? STOP HÁBORÚ… plakáttenger áradat.
x.com/bgeri/status/1792462073848594938/photo/1
Clavigo
Basszus,,,nem unjátok még ezt a homloknyalogató Elmebeteget ? Vazzzze, ez a dagadt Szartartály,,,mint egy félkegyelmű ,,vagy már teljesen debil..(?)
telegdilaci
@Qqberci:Elég hamar el felejtette a potrohos hogy volt idő amikor Őket tömte pénzzel Soros hogy legyen belőlük valaki de arra Ő sem gondolt hogy kigyókat melengetett a keblén érdemtelen gazemberekre pazarolta a vagyonát,Orbán folyamatosan Oda X@RIK-ahonnan enni kapott így van most az EU-val is!
sokanvagyunk
A kínai kommunista pártot nehogy már kihagyja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.